Giresun’da genç müzisyenlere büyük fırsat

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 05.06.2026 - 16:47, Güncelleme: 05.06.2026 - 16:47 343 kez okundu.
 

Giresun’da genç müzisyenlere büyük fırsat

Giresun Belediyesi Konservatuvarı, genç müzisyenleri desteklemek ve yeteneklerini geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla “Sahne Senin” sloganıyla müzik grubu seçmeleri düzenliyor.
Yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek organizasyon için başvurular 8-30 Haziran tarihleri arasında Giresun Belediyesi Konservatuvarına yapılabilecek. Seçmelere 18-30 yaş aralığındaki gruplar katılabilecek. Başvuru şartlarına göre; grupların en az 2, en fazla 8 kişiden oluşması gerekiyor. Aday grupların ayrıca bir adet demo kaydı (ses kaydı video) ile başvuruda bulunmaları isteniyor. Organizasyonun tüm müzik türlerine açık olduğu ve farklı tarzlarda müzik yapan gençlerin seçmelere katılabileceği açıklandı. Yapılacak ön elemenin ardından başarılı bulunan gruplar, belediye konservatuvarının yaz boyunca düzenleyeceği etkinliklerde sahne alma fırsatı yakalayacak. Böylece genç müzisyenler hem yeteneklerini sergileyecek hem de Giresunlu müzikseverlerle buluşacak. Konservatuvar yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, müziğe gönül veren gençlerin bu fırsatı değerlendirmeleri istenerek: “Sahne Senin” projesinin yeni yeteneklerin keşfedilmesine katkı sunmasının hedeflendiği vurgulandı. Yetkililer tüm genç müzisyenleri seçmelere katılmaya davet etti.
Giresun Belediyesi Konservatuvarı, genç müzisyenleri desteklemek ve yeteneklerini geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla “Sahne Senin” sloganıyla müzik grubu seçmeleri düzenliyor.

Yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek organizasyon için başvurular 8-30 Haziran tarihleri arasında Giresun Belediyesi Konservatuvarına yapılabilecek. Seçmelere 18-30 yaş aralığındaki gruplar katılabilecek.

Başvuru şartlarına göre; grupların en az 2, en fazla 8 kişiden oluşması gerekiyor. Aday grupların ayrıca bir adet demo kaydı (ses kaydı video) ile başvuruda bulunmaları isteniyor. Organizasyonun tüm müzik türlerine açık olduğu ve farklı tarzlarda müzik yapan gençlerin seçmelere katılabileceği açıklandı.

Yapılacak ön elemenin ardından başarılı bulunan gruplar, belediye konservatuvarının yaz boyunca düzenleyeceği etkinliklerde sahne alma fırsatı yakalayacak. Böylece genç müzisyenler hem yeteneklerini sergileyecek hem de Giresunlu müzikseverlerle buluşacak.

Konservatuvar yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, müziğe gönül veren gençlerin bu fırsatı değerlendirmeleri istenerek: “Sahne Senin” projesinin yeni yeteneklerin keşfedilmesine katkı sunmasının hedeflendiği vurgulandı. Yetkililer tüm genç müzisyenleri seçmelere katılmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.