Giresun Valisi Mustafa Koç, Şehit Mehmet Cantürk’ün ailesini makamında ağırladı
Giresun Valisi Mustafa Koç, Şehit Mehmet Cantürk’ün ailesini makamında ağırladı
Giresun Valisi Mustafa Koç, 24 Nisan 1988 tarihinde Isparta’da meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Er Mehmet Cantürk’ün annesi Arife Cantürk ile yeğeni Emine Cantürk’ü makamında ağırladı.
Giresun Valiliğinde gerçekleşen ziyarette, Şehit Er Mehmet Cantürk’ün aziz hatırası yâd edildi. Vali Mustafa Koç, şehidin annesi Arife Cantürk ve yeğeni Emine Cantürk ile bir süre sohbet ederek aile bireylerinin talep ve düşüncelerini dinledi.
Vali Koç, Şehit Ailesini Makamında Ağırladı
Şehit ailesini makamında ağırlayan Giresun Valisi Mustafa Koç, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti. Şehit ailelerinin millete ve devlete emanet olduğunu vurgulayan Vali Koç, ailelerin her türlü talep ve ihtiyaçlarının yakından takip edildiğini belirtti.
Vali Koç, şehitlerin vatanın birliği, milletin huzuru ve ülkenin güvenliği için canlarını feda ettiğini belirterek, tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını dile getirdi.
Şehit Mehmet Cantürk Rahmetle Anıldı
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Arife Cantürk ile Emine Cantürk’e teşekkür eden Vali Mustafa Koç, Şehit Er Mehmet Cantürk’e Allah’tan rahmet diledi.
Vali Koç ayrıca şehidin ailesine sağlık, huzur ve afiyet temennisinde bulundu. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.