Giresun Ticaret Borsası’ndan 100. Yıla Özel Yarışma
Giresun Ticaret Borsası’ndan 100. Yıla Özel Yarışma
Giresun Ticaret Borsası, kuruluşunun 100. yılı kapsamında düzenlediği “Giresun ve Fındık” temalı 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvuruları başlattı.
Türkiye’nin dört bir yanından fotoğraf sanatçılarının katılım sağlayabileceği yarışmada, Giresun’un doğası ve fındığın üretim süreci objektiflere yansıyacak.
Giresun’un simgesi haline gelen fındığın üretim aşamaları, hasat süreci, üreticilerin emeği ve Karadeniz’in doğal güzelliklerinin konu alınacağı yarışma, hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılara açık olacak.
Büyük Ödüller Dikkat Çekiyor
yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren katılımcıları büyük ödüller bekliyor.
Yarışmada:
Birinciye 40 bin TL,
İkinciye 30 bin TL,
Üçüncüye 20 bin TL ödül verilecek.
Ayrıca yarışma kapsamında farklı kategorilerde özel ödüller de sahiplerini bulacak.
“ Giresun ve Fındık” Temasıyla Düzenleniyor
Yarışmanın ana temasını, Giresun’un en önemli tarımsal değeri olan fındık oluşturuyor. Katılımcılar, fındığın zahmetli yolculuğunu, üreticilerin emeğini, yaylalardan sahile uzanan doğal yaşamı ve şehrin kültürel dokusunu fotoğraf kareleriyle anlatacak.
Fındık üretiminin kültürel ve ekonomik önemine dikkat çekmeyi amaçlayan yarışmanın, Giresun’un tanıtımına da katkı sunması hedefleniyor.
Son Başvuru 30 Eylül 2026
Fotoğraf yarışmasına katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Eylül 2026 saat 23.00 olarak açıklandı.
Giresun Ticaret Borsası yetkilileri, tüm fotoğraf sanatçılarını ve doğa tutkunlarını yarışmaya katılmaya davet etti.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.