Giresun Kitap Günleri’ne Yoğun İlgi

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 14.07.2026 - 15:56, Güncelleme: 14.07.2026 - 15:56 495 kez okundu.
 

Giresun Kitap Günleri’ne Yoğun İlgi

Giresun Belediyesi tarafından Temmuz Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Giresun Kitap Günleri, Atatürk Meydanı’nda kitapseverlere kapılarını açtı.
Yoğun ilgi gören etkinliğin açılışını Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse gerçekleştirdi. 18 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek organizasyonda, Giresun’dan katılan toplam 32 yazar okurlarıyla buluşuyor. Ziyaretçiler farklı türlerdeki kitapları inceleme ve satın alma fırsatı bulurken, etkinlik boyunca düzenlenecek imza günleri ve çeşitli kültürel programlarla Atatürk Meydanı edebiyatın buluşma noktası olacak. Köse: “Bilgiye açılan en önemli kapı” Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Fuat Köse, kitapların bilgiye açılan en önemli kapılardan biri olduğunu belirterek, okuma kültürünü yaygınlaştırmak ve her yaştan vatandaşı kitaplarla buluşturmak amacıyla Giresun Kitap Günleri’ni hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Köse, “18 Temmuz’a kadar devam edecek Giresun Kitap Günleri boyunca birbirinden değerli yazarlarımızı ağırlayacak, imza günleri ve söyleşilerle şehrimizi kitapların büyülü dünyasıyla buluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi Atatürk Meydanı’na bekliyoruz” dedi. Konuşmanın ardından stantları gezen Başkan Köse, yazarlar, yayınevleri ve vatandaşlarla sohbet ederek organizasyona katkı sunanlara teşekkür etti. Başkan Köse, Giresun Kitap Günleri’nin 18 Temmuz Cumartesi gününe kadar Atatürk Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacağını belirterek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.
Giresun Belediyesi tarafından Temmuz Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Giresun Kitap Günleri, Atatürk Meydanı’nda kitapseverlere kapılarını açtı.

Yoğun ilgi gören etkinliğin açılışını Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse gerçekleştirdi. 18 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek organizasyonda, Giresun’dan katılan toplam 32 yazar okurlarıyla buluşuyor. Ziyaretçiler farklı türlerdeki kitapları inceleme ve satın alma fırsatı bulurken, etkinlik boyunca düzenlenecek imza günleri ve çeşitli kültürel programlarla Atatürk Meydanı edebiyatın buluşma noktası olacak.

Köse: “Bilgiye açılan en önemli kapı”

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Fuat Köse, kitapların bilgiye açılan en önemli kapılardan biri olduğunu belirterek, okuma kültürünü yaygınlaştırmak ve her yaştan vatandaşı kitaplarla buluşturmak amacıyla Giresun Kitap Günleri’ni hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Köse, “18 Temmuz’a kadar devam edecek Giresun Kitap Günleri boyunca birbirinden değerli yazarlarımızı ağırlayacak, imza günleri ve söyleşilerle şehrimizi kitapların büyülü dünyasıyla buluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi Atatürk Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından stantları gezen Başkan Köse, yazarlar, yayınevleri ve vatandaşlarla sohbet ederek organizasyona katkı sunanlara teşekkür etti.

Başkan Köse, Giresun Kitap Günleri’nin 18 Temmuz Cumartesi gününe kadar Atatürk Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacağını belirterek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.