Geleceğin ressamları, hediyelerini aldı
Geleceğin ressamları, hediyelerini aldı
Bu yıl “Hayallerim ve Oyunlarım” teması ile düzenlenen Uluslararası Pınar Resim Yarışması’na katılan ilkokul ve ortaokul öğrencileri
Arasından yapılan değerlendirme sonucunda yarışmayı kazanan 18 öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Yarışma kapsamında Manisa Alaşehir’den Yaren Demirel, Kastamonu Seydiler’den Berra Bodur ve İstanbul Pendik’ten Aysun Göktekin Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından verilecek 1 yıllık eğitim bursunun sahibi oldu.
Çocukların gelişiminde resim sanatının etkisinin büyük olduğuna inandıklarını belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, “Bugüne kadar 4 milyondan fazla çocuğa, resimle kendilerini ifade etmeleri için destek olduk” dedi.
İdil Yiğitbaşı, “Kurulduğumuz günden bu yana hem sağlıklı ürünlerimizle hem de gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle gelecek nesillerin sanatsal ve bedensel gelişimlerine destek olmayı dürdürüyoruz. Pınar Resim Yarışması ile çocuklarımızın hayallerine ortak oluyor, onlara yaratıcılıklarını ortaya koyup kendilerini geliştirebilecekleri imkânlar sunuyoruz. Ülkemizin en uzun soluklu ve en geniş katılımlı resim yarışmamıza katılan tüm minik ressamların hayallerine ortak olmaktan mutluluk duyuyor, çocuklarımızın hayallerinin peşinden gitmesini diliyorum” dedi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.