Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu’ndan Bulancak Belediyesi’ne Ziyaret

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 28.08.2025 - 15:31, Güncelleme: 28.08.2025 - 15:31 6126+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu’ndan Bulancak Belediyesi’ne Ziyaret

Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, İdris Çiçek ve Merve Yılma Göksu ile Belediye Meclis Üyeleri Erhan Yüksekdağ, Tayfun Özgen, Şafak Şahin ve Öner Yüksel de hazır bulundu. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu’na teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, İdris Çiçek ve Merve Yılma Göksu ile Belediye Meclis Üyeleri Erhan Yüksekdağ, Tayfun Özgen, Şafak Şahin ve Öner Yüksel de hazır bulundu.


Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu’na teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.