Bulancak'ta Denize Girmek Yasaklandı

ASAYİŞ (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 28.06.2026 - 12:16, Güncelleme: 28.06.2026 - 12:18 919 kez okundu.
 

Bulancak'ta Denize Girmek Yasaklandı

Bulancak Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle ilçe genelindeki tüm kıyı ve plajlarda denize girmenin geçici olarak yasaklandığını duyurdu
Bulancak Kaymakamlığı, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı. Yapılan açıklamada, etkisini sürdüren olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle ilçe genelindeki tüm kıyı ve plajlarda denize girmenin yasaklandığı bildirildi. Kaymakamlıktan yapılan duyuruda, yasağın olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle alındığı belirtilerek, vatandaşların can güvenliği açısından karara titizlikle uymalarının önem taşıdığı vurgulandı. Açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle, ilçemiz genelindeki tüm kıyı ve plajlarda denize girmek yasaklanmıştır. Vatandaşlarımızın can güvenliği açısından yasağa riayet etmeleri önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi. Yetkililer, hava ve deniz şartlarının normale dönmesinin ardından yeni bir değerlendirme yapılacağını belirterek, vatandaşlardan resmi kurumların yapacağı duyuruları takip etmelerini istedi.
Bulancak Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle ilçe genelindeki tüm kıyı ve plajlarda denize girmenin geçici olarak yasaklandığını duyurdu

Bulancak Kaymakamlığı, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı. Yapılan açıklamada, etkisini sürdüren olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle ilçe genelindeki tüm kıyı ve plajlarda denize girmenin yasaklandığı bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan duyuruda, yasağın olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle alındığı belirtilerek, vatandaşların can güvenliği açısından karara titizlikle uymalarının önem taşıdığı vurgulandı.

Açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle, ilçemiz genelindeki tüm kıyı ve plajlarda denize girmek yasaklanmıştır. Vatandaşlarımızın can güvenliği açısından yasağa riayet etmeleri önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, hava ve deniz şartlarının normale dönmesinin ardından yeni bir değerlendirme yapılacağını belirterek, vatandaşlardan resmi kurumların yapacağı duyuruları takip etmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.