Bulancak’ta Almira Kuaför 50’den fazla Annenin Yüzünü Güldürdü

GÜNDEM (DS) - Dilek Sezer | 10.05.2026 - 09:45, Güncelleme: 10.05.2026 - 09:45 668 kez okundu.
 

Bulancak’ta Almira Kuaför 50’den fazla Annenin Yüzünü Güldürdü

Bulancak’ta faaliyet gösteren Almira Bayan Kuaförü, Anneler Günü dolayısıyla örnek bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attı.
İşletme sahipleri Alaaddin Yayla ve Serdar Koç’un tüm annelere ücretsiz saç kesimi hizmeti vereceklerini duyurmasının ardından kampanyaya yoğun ilgi gösterildi. İnternet sitemizde yayınlanan haber sonrası saatler içerisinde randevu sistemi dolarken, 50’nin üzerinde başvuru kayıt altına alındı. 9 Mayıs Cumartesi günü sabah saat 08.00’de başlayan kampanyada anneler gün boyunca ücretsiz olarak saç kesimi hizmetinden faydalandı. İşletme sahipleri Alaaddin Yayla ve Serdar Koç ile çalışanlar Songül Beyaz ve Ezgi Karabaş, yoğun tempoda hizmet vererek annelerin kendilerini özel hissetmesini sağladı. Güler yüzlü ortamın hâkim olduğu işletmede duygusal anlar da yaşandı. İşletme sahipleri, annelerin hayatın en kıymetli değeri olduğunu belirterek; “Annelerimiz hayatımızın her anında fedakârlıklarıyla yanımızda oluyor. Biz de Anneler Günü’nde onların yüzünde küçük de olsa bir tebessüm oluşturabilmek için böyle bir kampanya düzenledik. Beklediğimizin çok üzerinde ilgi görmek bizi ayrıca mutlu etti. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.” Kampanyadan faydalanan vatandaşlar da yapılan jestten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hacer Ayar, “Bugün burada çok güzel ağırlandık. Kendimizi gerçekten özel hissettik. Böyle anlamlı bir günde biz anneleri unutmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Zekiye Alparslan ise Giresun’da daha önce böyle bir uygulama görmediğini belirterek, “Anneler Günü dolayısıyla kadınlara yönelik böyle anlamlı bir jest yapıldığını ilk kez görüyorum. Gerçekten çok ince düşünülmüş bir davranış olmuş. İşletme sahiplerini gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Emel Beşikci, yapılan etkinliğin manevi yönünün çok güçlü olduğunu söylerken, Damla Güner ise sıcak ve samimi ortamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülker Uçuk da yoğun ilgiye rağmen herkesle tek tek ilgilenilmesinin takdire değer olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Bulancak’ta faaliyet gösteren Almira Bayan Kuaförü, Anneler Günü dolayısıyla örnek bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attı.

İşletme sahipleri Alaaddin Yayla ve Serdar Koç’un tüm annelere ücretsiz saç kesimi hizmeti vereceklerini duyurmasının ardından kampanyaya yoğun ilgi gösterildi.

İnternet sitemizde yayınlanan haber sonrası saatler içerisinde randevu sistemi dolarken, 50’nin üzerinde başvuru kayıt altına alındı. 9 Mayıs Cumartesi günü sabah saat 08.00’de başlayan kampanyada anneler gün boyunca ücretsiz olarak saç kesimi hizmetinden faydalandı.
İşletme sahipleri Alaaddin Yayla ve Serdar Koç ile çalışanlar Songül Beyaz ve Ezgi Karabaş, yoğun tempoda hizmet vererek annelerin kendilerini özel hissetmesini sağladı. Güler yüzlü ortamın hâkim olduğu işletmede duygusal anlar da yaşandı.
İşletme sahipleri, annelerin hayatın en kıymetli değeri olduğunu belirterek; “Annelerimiz hayatımızın her anında fedakârlıklarıyla yanımızda oluyor. Biz de Anneler Günü’nde onların yüzünde küçük de olsa bir tebessüm oluşturabilmek için böyle bir kampanya düzenledik. Beklediğimizin çok üzerinde ilgi görmek bizi ayrıca mutlu etti. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”
Kampanyadan faydalanan vatandaşlar da yapılan jestten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Hacer Ayar, “Bugün burada çok güzel ağırlandık. Kendimizi gerçekten özel hissettik. Böyle anlamlı bir günde biz anneleri unutmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Zekiye Alparslan ise Giresun’da daha önce böyle bir uygulama görmediğini belirterek, “ Anneler Günü dolayısıyla kadınlara yönelik böyle anlamlı bir jest yapıldığını ilk kez görüyorum. Gerçekten çok ince düşünülmüş bir davranış olmuş. İşletme sahiplerini gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Emel Beşikci, yapılan etkinliğin manevi yönünün çok güçlü olduğunu söylerken, Damla Güner ise sıcak ve samimi ortamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ülker Uçuk da yoğun ilgiye rağmen herkesle tek tek ilgilenilmesinin takdire değer olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.