Başkan Sıbıç, 5 Yıllık çağrıya yanıt verdi
Başkan Sıbıç, 5 Yıllık çağrıya yanıt verdi
Bulancak’ta 5 yıl önce gazetemizin “Tarihi mezarlığa sahip çıkın” başlıklı haberinde gündeme getirdiğimiz Evliyalar Mezarlığı, sonunda gereken ilgiyi gördü.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bugün gerçekleştirdiği Pazarsuyu Emecen Mahallesi ziyaretinde Muhtar Mustafa Alkan ile birlikte mezarlıkta devam eden düzenleme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Sıbıç, sahada yürütülen çalışmalar hakkında ekiplerden detaylı bilgi alarak sürecin hızla ve doğru şekilde ilerlemesi için değerlendirmelerde bulundu.

Mahallenin ihtiyaçlarını yerinde görmenin önemine vurgu yapan Başkan Sıbıç, “Muhtarımızla birlikte yapılan çalışmaları yakından takip ediyor, mezarlığımızın daha düzenli ve korunmuş bir hale gelmesi için gereken adımları atıyoruz” dedi.
Evliyalar Mezarlığı’nda yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların ziyaretine açılması hedefleniyor.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.