Aydındere’de Yeni İlkokulda Kabul Görüşmesi Gerçekleştirildi

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 18.02.2026 - 15:38, Güncelleme: 18.02.2026 - 16:43 1813 kez okundu.
 

Aydındere’de Yeni İlkokulda Kabul Görüşmesi Gerçekleştirildi

Giresun İl Özel İdaresi tarafından Aydındere Beldesi'nde yapımı tamamlanan ilkokul binasına ilişkin olarak, yüklenici firma ile kabul görüşmesi gerçekleştirildi.
Görüşmede, okul binasının sözleşme, proje ve teknik şartnamelere uygunluğu detaylı şekilde ele alındı. İlgili birimlerin katılımıyla yürütülen kabul sürecinde; inşaatın fiziki durumu, kullanılan malzemelerin standartlara uygunluğu, eğitim-öğretime hazır olup olmadığı ve çevre düzenlemesi gibi hususlar yerinde incelendi. Tespit edilen konular karşılıklı olarak değerlendirilerek kayıt altına alındı. Kabul görüşmesi sonucunda okul binasının büyük ölçüde şartlara uygun şekilde tamamlandığı belirtilirken, eksik ya da düzenleme gerektiren konuların müteahhit firma tarafından en kısa sürede giderilmesi konusunda mutabakata varıldı. Aydındere’ye kazandırılan ilkokulun, kabul işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğrencilerin hizmetine sunulmasının planlandığı ifade edilerek, beldenin eğitim altyapısına önemli katkı sağlaması hedeflendi.    
Giresun İl Özel İdaresi tarafından Aydındere Beldesi'nde yapımı tamamlanan ilkokul binasına ilişkin olarak, yüklenici firma ile kabul görüşmesi gerçekleştirildi.

Görüşmede, okul binasının sözleşme, proje ve teknik şartnamelere uygunluğu detaylı şekilde ele alındı.

İlgili birimlerin katılımıyla yürütülen kabul sürecinde; inşaatın fiziki durumu, kullanılan malzemelerin standartlara uygunluğu, eğitim-öğretime hazır olup olmadığı ve çevre düzenlemesi gibi hususlar yerinde incelendi.

Tespit edilen konular karşılıklı olarak değerlendirilerek kayıt altına alındı.

Kabul görüşmesi sonucunda okul binasının büyük ölçüde şartlara uygun şekilde tamamlandığı belirtilirken, eksik ya da düzenleme gerektiren konuların müteahhit firma tarafından en kısa sürede giderilmesi konusunda mutabakata varıldı.

Aydındere’ye kazandırılan ilkokulun, kabul işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğrencilerin hizmetine sunulmasının planlandığı ifade edilerek, beldenin eğitim altyapısına önemli katkı sağlaması hedeflendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.