Av bayiinde 8 bin 500 adet kayıt dışı tabanca fişeği ele geçirildi
ASAYİŞ
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
06.05.2025 - 12:15, Güncelleme:
06.05.2025 - 11:41 4615+ kez okundu.
Av bayiinde 8 bin 500 adet kayıt dışı tabanca fişeği ele geçirildi
Av bayiinde 8 bin 500 adet kayıt dışı tabanca fişeği ele geçirildi
Samsun’da polis bir av bayiinde yaptığı denetimde 8 bin 500 adet kayıt dışı tabanca fişeği ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü ekiplerince, İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren bir av bayiinde denetim yapıldı. Yapılan denetimde sisteme kaydı bulunmayan 8 bin 500 adet tabanca fişeği tespit edilerek el konuldu.Olayla ilgili işyeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Av bayiinde 8 bin 500 adet kayıt dışı tabanca fişeği ele geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü ekiplerince, İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren bir av bayiinde denetim yapıldı. Yapılan denetimde sisteme kaydı bulunmayan 8 bin 500 adet tabanca fişeği tespit edilerek el konuldu.
Olayla ilgili işyeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Samsun HABERİ
Sitemizdeki haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde izinsiz yayınlanamaz.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.