Feci kazada can verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2016 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3238+ kez okundu.
 

Feci kazada can verdi

Bozat köyü Bitene Mahallesinden Nebioğullarından Merhum Kenan Pekdemir'in torunu,...
...Yüksel Pekdemir'in oğlu Birkan Pekdemir, İstanbul'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre Pekdemir'in direksiyon hakimiyetini kaybederek, refuja çarptığı ve 8 metre yükseklikten atık su kanalına düştüğü öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Pekdemir'in cenazesi memleketene getirildi. Pekdemir'in cenazesi Perşembe günü öğle namazına müteakip Bitene Mahallesi Mezarlık Yeni Camii de kılınan cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Bozat köyü Bitene Mahallesinden Nebioğullarından Merhum Kenan Pekdemir'in torunu,...

...Yüksel Pekdemir'in oğlu Birkan Pekdemir, İstanbul'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Pekdemir'in direksiyon hakimiyetini kaybederek, refuja çarptığı ve 8 metre yükseklikten atık su kanalına düştüğü öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Pekdemir'in cenazesi memleketene getirildi. Pekdemir'in cenazesi Perşembe günü öğle namazına müteakip Bitene Mahallesi Mezarlık Yeni Camii de kılınan cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.