Adana Karpuzunu Bulancak’ta Yetiştirdi! Bir Tanesi 20 Kiloya Ulaştı

YAŞAM (SY) - Samet Yıldız | 15.09.2025 - 13:40, Güncelleme: 15.09.2025 - 13:40 17716+ kez okundu.
 

Adana Karpuzunu Bulancak’ta Yetiştirdi! Bir Tanesi 20 Kiloya Ulaştı

Giresun’un Bulancak ilçesinde bahçesinde hobi amaçlı tarımla uğraşan 75 yaşındaki Mehmet Yılmaz, bu yıl herkesi şaşırtan bir başarıya imza attı.
Bulancak Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz, kendi evinin bahçesinde sebze ve meyve üretimi yaparken yaklaşık 20 kilogram ağırlığında dev bir karpuz yetiştirdi. Yıllardır bahçesinde domates, biber, salatalık ve çeşitli meyvelerle uğraşan Mehmet Yılmaz, bu yıl karpuz ekimine de yöneldi. Kendi özel ilgisi ve bakım yöntemleriyle yetiştirdiği karpuzun yaklaşık 20 kilo gelmesi, hem komşuları hem de mahalle sakinlerinin ilgisini çekti. Mehmet Yılmaz, bölgede bugüne kadar bu büyüklükte bir karpuz yetiştirilmediğini belirterek, “Bahçemde uğraşmayı çok seviyorum. Bu yıl karpuzlara özel ilgi gösterdim ve karşılığında 20 kiloya ulaşan dev bir karpuz yetiştirdim. İlk kez bu kadar büyüğünü gördüm” dedi. Bulancak’ta yetiştirilen bu dev karpuz, ilçede tarımla uğraşan vatandaşlar için de örnek teşkil etti.  
Giresun’un Bulancak ilçesinde bahçesinde hobi amaçlı tarımla uğraşan 75 yaşındaki Mehmet Yılmaz, bu yıl herkesi şaşırtan bir başarıya imza attı.

Bulancak Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz, kendi evinin bahçesinde sebze ve meyve üretimi yaparken yaklaşık 20 kilogram ağırlığında dev bir karpuz yetiştirdi.

Yıllardır bahçesinde domates, biber, salatalık ve çeşitli meyvelerle uğraşan Mehmet Yılmaz, bu yıl karpuz ekimine de yöneldi. Kendi özel ilgisi ve bakım yöntemleriyle yetiştirdiği karpuzun yaklaşık 20 kilo gelmesi, hem komşuları hem de mahalle sakinlerinin ilgisini çekti.

Mehmet Yılmaz, bölgede bugüne kadar bu büyüklükte bir karpuz yetiştirilmediğini belirterek, “Bahçemde uğraşmayı çok seviyorum. Bu yıl karpuzlara özel ilgi gösterdim ve karşılığında 20 kiloya ulaşan dev bir karpuz yetiştirdim. İlk kez bu kadar büyüğünü gördüm” dedi.

Bulancak’ta yetiştirilen bu dev karpuz, ilçede tarımla uğraşan vatandaşlar için de örnek teşkil etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.