GURBETTEN ÇOCUĞUM GELECEK!

YAŞAM 22.09.2022 - 17:32, Güncelleme: 22.09.2022 - 17:32 3751+ kez okundu.
 

GURBETTEN ÇOCUĞUM GELECEK!

Hükümet tarafından fahiş kira artışlarının denetlenmeye başlanması sonrası bir çok ev sahibi kiracıyı evden çıkartarak yeni kiracı arayışına başladı. Ve kiracıyı evden çıkartmak için kullanılan en dikkat çekici cümle ise aşağıda ki gibi;
Son aylarda artan fiyatlar nedeniyle yaşanan zamların ev kiralarına da yansıması vatandaşları mağdur ediyor. Giresun genelinde sobalı evlerden bile en az 2000 lira civarında kira istendiğini ifade eden vatandaşlar, ev sahiplerinin sobalı evlerden bile yüksek kira istemesi nedeniyle birçok kiracıyı çıkartmak istediğini belirtirken, kiralamaya ev bulamadıklarını ifade ettiler. Bu yıla oranla geçtiğimiz yıl düşük kiradan ev kiralayan birçok kiracı, ev sahiplerinin yüksek kira alamadıkları gerekçesiyle çeşitli bahanelerle mevcut kiracıları evlerden çıkarmaya çalışıldığı öğrenilirken, ev sahipleri tarafından en meşhur çıkarma sözünün ise ‘Gurbetten çocuğum gelecek’ ifadesi olduğu belirtiliyor. Giresun merkezde sobalı evlerin en ucuzu 2000 lira iken Bulancak’ta ise 1600 lira ile 2500 lira arasında seyrettiği doğalgazlı evlerin kiralarının ise 2500 ve üzeri olduğu öğrenildi.
Hükümet tarafından fahiş kira artışlarının denetlenmeye başlanması sonrası bir çok ev sahibi kiracıyı evden çıkartarak yeni kiracı arayışına başladı. Ve kiracıyı evden çıkartmak için kullanılan en dikkat çekici cümle ise aşağıda ki gibi;

Son aylarda artan fiyatlar nedeniyle yaşanan zamların ev kiralarına da yansıması vatandaşları mağdur ediyor.

Giresun genelinde sobalı evlerden bile en az 2000 lira civarında kira istendiğini ifade eden vatandaşlar, ev sahiplerinin sobalı evlerden bile yüksek kira istemesi nedeniyle birçok kiracıyı çıkartmak istediğini belirtirken, kiralamaya ev bulamadıklarını ifade ettiler.

Bu yıla oranla geçtiğimiz yıl düşük kiradan ev kiralayan birçok kiracı, ev sahiplerinin yüksek kira alamadıkları gerekçesiyle çeşitli bahanelerle mevcut kiracıları evlerden çıkarmaya çalışıldığı öğrenilirken, ev sahipleri tarafından en meşhur çıkarma sözünün ise ‘Gurbetten çocuğum gelecek’ ifadesi olduğu belirtiliyor.

Giresun merkezde sobalı evlerin en ucuzu 2000 lira iken Bulancak’ta ise 1600 lira ile 2500 lira arasında seyrettiği doğalgazlı evlerin kiralarının ise 2500 ve üzeri olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.