Giresun’un bazı ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi!

GÜNDEM 14.01.2024 - 21:40, Güncelleme: 14.01.2024 - 21:40 4948+ kez okundu.
 

Giresun’un bazı ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi!

Kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla 15 Ocak Pazartesi Günü (yarın) Giresundaki bazı ilçelerde ve köylerde, eğitim öğretim 1 gün süreyle tatil ilan edildi.
Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada; “Çanakçı İlçesinde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinde (Ören Beldesi dahil) köy okullarında eğitim öğretime 1 (gün) süreyle ara verilmiştir. Bu ilçelerin merkezlerinde bulunan okullarımızda ise eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır. Doğankent ve Güce ilçesinde (Köyler dahil) okullarımızda eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.” İfadelerine yer verildi.  
Kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla 15 Ocak Pazartesi Günü (yarın) Giresundaki bazı ilçelerde ve köylerde, eğitim öğretim 1 gün süreyle tatil ilan edildi.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada;

“Çanakçı İlçesinde  kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinde (Ören Beldesi dahil) köy okullarında eğitim öğretime 1 (gün) süreyle ara verilmiştir.

Bu ilçelerin merkezlerinde bulunan okullarımızda ise eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.

Doğankent ve Güce ilçesinde (Köyler dahil) okullarımızda eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.” İfadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.