Giresunlular’dan Haymana Çıkarması

YAŞAM 27.06.2022 - 17:11, Güncelleme: 28.06.2022 - 09:18 2877+ kez okundu.
 

Giresunlular’dan Haymana Çıkarması

Kocaeli’de yaşayan yüzlerce Giresunlu, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu organizasyonu ile Haymana’ya geldi.
Haymana, yapılan tanıtım faaliyetleriyle hak ettiği değeri bulmaya, tarihi mekânları ziyaretçi gruplarının uğrak noktası olmaya başladı. Hafta içinde Gölbaşı ve Konya’dan öğrenci grupları ile Ankara’dan tur ile gelen ziyaretçileri misafir eden Haymana,  hafta sonunda da Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği programla gelen yüzlerce Giresunlu’ya ev sahipliği yaptı. 42. ve 47. Giresun Gönüllü Alaylarının destan yazdığı toprakları gezen Giresunluların Haymana ziyareti, Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Şehitliğinde düzenlenen anma programıyla başladı. Atalarının yattığı toprakları ziyaret eden Giresunlular, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sakarya Meydan Muharebesi’nin 101. yıl etkinliklerine katılarak Haymana’yı sık sık ziyaret edeceklerini ifade ettiler.        
Kocaeli’de yaşayan yüzlerce Giresunlu, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu organizasyonu ile Haymana’ya geldi.

Haymana, yapılan tanıtım faaliyetleriyle hak ettiği değeri bulmaya, tarihi mekânları ziyaretçi gruplarının uğrak noktası olmaya başladı. Hafta içinde Gölbaşı ve Konya’dan öğrenci grupları ile Ankara’dan tur ile gelen ziyaretçileri misafir eden Haymana,  hafta sonunda da Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği programla gelen yüzlerce Giresunlu’ya ev sahipliği yaptı.

42. ve 47. Giresun Gönüllü Alaylarının destan yazdığı toprakları gezen Giresunluların Haymana ziyareti, Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Şehitliğinde düzenlenen anma programıyla başladı.

Atalarının yattığı toprakları ziyaret eden Giresunlular, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sakarya Meydan Muharebesi’nin 101. yıl etkinliklerine katılarak Haymana’yı sık sık ziyaret edeceklerini ifade ettiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.