Giresun’da yakınları sahip çıkmadı, cenazeyi belediye kaldırdı!
Giresun’da bir yaşlı bakım evinde yaşamını yitiren Ispartalı bir vatandaşın cenazesi...
Kaynak: Haber Merkezi
Yakınlarının teslim almaması üzerine Giresun Belediyesi tarafından toprağa verildi.
Edinilen bilgilere göre, bakım evinde kalan yaşlı vatandaşın vefatının ardından cenaze işlemleri için yakınlarına ulaşıldı. Ancak cenazenin sahiplenilmemesi üzerine Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü devreye girdi.
Mezarlıklar Müdürü Karabey Karaman, gerekli işlemlerin belediye tarafından tamamlandığını belirterek, cenazenin Samanlıkkıranı Şehir Mezarlığı’nda defnedildiğini söyledi.
Karaman, “Biz devlet olarak vefat eden vatandaşımıza sahip çıkarız, onu garip bırakmayız.” ifadelerini kullandı.
Yaşanan duruma tepki gösteren Karaman, yaşlılık döneminde anne ve babalarına sahip çıkmayan yakınlara da sitem ederek, aile büyüklerine karşı sorumlulukların yalnızca hayattayken değil, vefat sonrasında da yerine getirilmesi gerektiğini vurguladı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Av sezonu açıldı, Bulancak’ta tezgâhlar şenlendi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Abdullah Sarıbayrakdaroğlu vefat etti




Son Haberler
Giresun’da yakınları sahip çıkmadı, cenazeyi belediye kaldırdı!



