Giresun’da kar yağışı 45 yolu ulaşıma kapattı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2024 - 20:22, Güncelleme: 14.01.2024 - 20:33 7459+ kez okundu.
 

Giresun’da kar yağışı 45 yolu ulaşıma kapattı

Giresun’da 45 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı
Giresun’un yüksek kesimlerde 45 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Giresun Valiliği, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) tarafından yapılan açıklama göre, Giresun ve ilçelerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Çanakçı’da 3, Dereli’de 13, Doğankent’te 1, Görele’de 25, Keşap’ta 1 ve Tirebolu’da 2 olmak üzere toplamda 45 köy yolu ulaşıma kapandı. Özellikle yüksek kesimlerde ve yaylalarda etkili olan karla mücadelede, sorumluluk sahasındaki İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yol açma ile buzlanmaya karşı tuzlama ve kumlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yetkililer tarafından vatandaşlara çağrıda bulunularak, araçlarda zincir, takoz, çekme halatı ve diğer tüm tedbirlerin alınarak trafiğe çıkılması uyarısında bulunuldu.
Giresun’da 45 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı

Giresun’un yüksek kesimlerde 45 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.
Giresun Valiliği, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) tarafından yapılan açıklama göre, Giresun ve ilçelerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Çanakçı’da 3, Dereli’de 13, Doğankent’te 1, Görele’de 25, Keşap’ta 1 ve Tirebolu’da 2 olmak üzere toplamda 45 köy yolu ulaşıma kapandı.
Özellikle yüksek kesimlerde ve yaylalarda etkili olan karla mücadelede, sorumluluk sahasındaki İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yol açma ile buzlanmaya karşı tuzlama ve kumlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Yetkililer tarafından vatandaşlara çağrıda bulunularak, araçlarda zincir, takoz, çekme halatı ve diğer tüm tedbirlerin alınarak trafiğe çıkılması uyarısında bulunuldu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.