Giresun'da Belediye Başkan Adaylığını ilk o isim açıkladı! Kimse boş hayale kapılmasın!

SİYASET 18.10.2023 - 11:32, Güncelleme: 19.10.2023 - 09:45 14814+ kez okundu.
 

Giresun'da Belediye Başkan Adaylığını ilk o isim açıkladı! Kimse boş hayale kapılmasın!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart seçimlerinde aday olduğunu ilan etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi. 2019 yılı seçimlerde vatandaşlardan iki dönem için yetki istediğini kaydeden Başkan Şenlikoğlu, "Giresun'da Aytekin Şenlikoğlu aday değil gibi sözler duyuyorum. Bu sözler yatsıya mum yakmak gibidir. Biz 2019'da vatandaşımızdan yetki isterken 2 dönem yetki istemiştik. Bu hala devam ediyor. Bizler halkımızın huzuruna çıktığımızda değerlendirmek istiyoruz. Ne yapmışız hangi hizmetlerle gündeme gelmişiz. 2019'dan bu yana Giresun'da Cumhur İttifakı ile hizmete devam ediyoruz" dedi. Göreve gelmeden önce yaptırdığı kitapçıklarla bugün yaptırdıkları kitapçıkları çok sayıda vatandaşa ulaştırdıklarını ifade eden Şenlikoğlu, "Yapacak olduğumuz projeleri bastırdığımız kitapçıklarda yaptığımız hizmetlere de yer verdik. Borcumuzu iki katından yarısına düşürmüşüz. Bu şehir için bir kazanımdır, Giresun için kazanımdır" diye konuştu. Giresun'da yapılan hizmetleri açıklayan Şenlikoğlu, Dal-Çık Projesi, Karadeniz'in en büyük balıkçı barınağı, galericiler sitesi, cadde sokak düzenlemeleri gibi hizmetlerini dile getirdi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart seçimlerinde aday olduğunu ilan etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi.

2019 yılı seçimlerde vatandaşlardan iki dönem için yetki istediğini kaydeden Başkan Şenlikoğlu, "Giresun'da Aytekin Şenlikoğlu aday değil gibi sözler duyuyorum. Bu sözler yatsıya mum yakmak gibidir. Biz 2019'da vatandaşımızdan yetki isterken 2 dönem yetki istemiştik. Bu hala devam ediyor. Bizler halkımızın huzuruna çıktığımızda değerlendirmek istiyoruz. Ne yapmışız hangi hizmetlerle gündeme gelmişiz. 2019'dan bu yana Giresun'da Cumhur İttifakı ile hizmete devam ediyoruz" dedi.
Göreve gelmeden önce yaptırdığı kitapçıklarla bugün yaptırdıkları kitapçıkları çok sayıda vatandaşa ulaştırdıklarını ifade eden Şenlikoğlu, "Yapacak olduğumuz projeleri bastırdığımız kitapçıklarda yaptığımız hizmetlere de yer verdik. Borcumuzu iki katından yarısına düşürmüşüz. Bu şehir için bir kazanımdır, Giresun için kazanımdır" diye konuştu.

Giresun'da yapılan hizmetleri açıklayan Şenlikoğlu, Dal-Çık Projesi, Karadeniz'in en büyük balıkçı barınağı, galericiler sitesi, cadde sokak düzenlemeleri gibi hizmetlerini dile getirdi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.