Giresun’da anlamlı etkinlik

YAŞAM 04.10.2021 - 17:42, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:42 4011+ kez okundu.
 

Giresun’da anlamlı etkinlik

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte hayvanseverler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılımıyla, kedi ve köpekler için hazırlanan mama paketleri ile mama kabı dağıtımı yapıldı. Etkinliğe Giresun Belediye Başkan Yardımcıları Osman Öden ve Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyesi Berrin Aydın, Hayvan Durum İzleme Polisleri, Jandarma Çevre ve Doğa Koruma Birimi, Milli Parklar ve Doğa Koruma Müdürlüğü, Veteriner Hekimler Odası, Giresun Hayvanları Koruma Derneği, Yerel Hayvan Koruma Görevlileri ve hayvanseverler katıldı. Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün önemine dikkat çekerek, “Sadece bir gün değil, her gün hayvanları koruma günü olsun. Çünkü onlar da can taşıyor. Sizin vereceğiniz bir avuç mama ve su ile hayata tutunuyorlar. Bu açıdan sadece bir gün değil, 365 gün onları korumamız gerekir” dedi.
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte hayvanseverler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılımıyla, kedi ve köpekler için hazırlanan mama paketleri ile mama kabı dağıtımı yapıldı.

Etkinliğe Giresun Belediye Başkan Yardımcıları Osman Öden ve Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyesi Berrin Aydın, Hayvan Durum İzleme Polisleri, Jandarma Çevre ve Doğa Koruma Birimi, Milli Parklar ve Doğa Koruma Müdürlüğü, Veteriner Hekimler Odası, Giresun Hayvanları Koruma Derneği, Yerel Hayvan Koruma Görevlileri ve hayvanseverler katıldı.

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün önemine dikkat çekerek, “Sadece bir gün değil, her gün hayvanları koruma günü olsun. Çünkü onlar da can taşıyor. Sizin vereceğiniz bir avuç mama ve su ile hayata tutunuyorlar. Bu açıdan sadece bir gün değil, 365 gün onları korumamız gerekir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.