Giresun Milletvekilleri mazbatalarını aldı… Biri Hariç!

SİYASET 20.05.2023 - 12:00, Güncelleme: 20.05.2023 - 14:29 3356+ kez okundu.
 

Giresun Milletvekilleri mazbatalarını aldı… Biri Hariç!

14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde Giresun’dan milletvekili seçilen 3 isim mazbatasını aldı.
  Giresun Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal Giresun Merkez Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını teslim aldılar. Giresun Cumhur İttifakı bileşeni parti yöneticileri ve partililerin katıldığı programa Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da katıldı.  Şenlikoğlu,” Giresunlu hemşerilerimizin teveccühü ile Milletvekili seçilen AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal'ın mazbata alma programına katıldık. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize ve milletimize nice hizmetleri yapmayı nasip etsin.” Diyerek, milletvekillerine başarılar diledi. Gezmiş, Pazartesi günü teslim alacak  Mazbatasını almayan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in ise Pazartesi günü mazbatasını teslim alacağı öğrenildi.
14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde Giresun’dan milletvekili seçilen 3 isim mazbatasını aldı.

 

Giresun Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal Giresun Merkez Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını teslim aldılar. Giresun Cumhur İttifakı bileşeni parti yöneticileri ve partililerin katıldığı programa Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da katıldı. 

Şenlikoğlu,” Giresunlu hemşerilerimizin teveccühü ile Milletvekili seçilen AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal'ın mazbata alma programına katıldık. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize ve milletimize nice hizmetleri yapmayı nasip etsin.” Diyerek, milletvekillerine başarılar diledi.

Gezmiş, Pazartesi günü teslim alacak 

Mazbatasını almayan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in ise Pazartesi günü mazbatasını teslim alacağı öğrenildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.