Giresun, komşu illerin gerisinde kaldı! Sinan Yıldız'ın kaleminden...

GÜNDEM 31.01.2024 - 09:48, Güncelleme: 31.01.2024 - 09:48 3649+ kez okundu.
 

Giresun, komşu illerin gerisinde kaldı! Sinan Yıldız'ın kaleminden...

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, 30 Ocak 2024 Salı günü kaleme aldığı köşe yazısında Giresun’un turizm konusunda komşu illere göre geride kalmasına değindi.
Yıldız; ‘Ülkemizin en güzel bölgelerinden biri olan ilimiz, turizm açısından hak ettiği değeri göremiyor. İlimizin turizm gelirlerinin ve ziyaretçi sayısının diğer illere göre düşük kaldığını ortaya koyuyor. Bu durumun nedenleri arasında, ilimizin tanıtımının yetersiz olması, turistik tesislerin kalitesinin düşük olması, ulaşım ve altyapı sorunları sayılabilir’ dedi. Siyasilerin artık taşın altına ellerini koymasının vakti geldiğini söyleyen Yıldız;  ‘İlimizin turizm potansiyelini artırmak için, bu sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atılmalıdır. Seçimlere az bir süre kalmışken, oy isteyen siyasilerden vatandaş olarak bizlerinde bir şeyler talep etmesinin vakti geldi. Kaleme aldığım köşe yazısında ki isteklerin karşılanması Giresun’un doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini daha iyi tanıtmak, turistik tesislerin kalite standartlarını yükseltmek, ulaşım ve altyapı hizmetlerini iyileştirmek, ilimizin turizmde diğer illerden geride kalmamasını sağlayacaktır’ ifadelerini kullandı. Yazının tamamı için tıklayınız...
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, 30 Ocak 2024 Salı günü kaleme aldığı köşe yazısında Giresun’un turizm konusunda komşu illere göre geride kalmasına değindi.

Yıldız; ‘Ülkemizin en güzel bölgelerinden biri olan ilimiz, turizm açısından hak ettiği değeri göremiyor. İlimizin turizm gelirlerinin ve ziyaretçi sayısının diğer illere göre düşük kaldığını ortaya koyuyor. Bu durumun nedenleri arasında, ilimizin tanıtımının yetersiz olması, turistik tesislerin kalitesinin düşük olması, ulaşım ve altyapı sorunları sayılabilir’ dedi.

Siyasilerin artık taşın altına ellerini koymasının vakti geldiğini söyleyen Yıldız;  ‘İlimizin turizm potansiyelini artırmak için, bu sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atılmalıdır. Seçimlere az bir süre kalmışken, oy isteyen siyasilerden vatandaş olarak bizlerinde bir şeyler talep etmesinin vakti geldi. Kaleme aldığım köşe yazısında ki isteklerin karşılanması Giresun’un doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini daha iyi tanıtmak, turistik tesislerin kalite standartlarını yükseltmek, ulaşım ve altyapı hizmetlerini iyileştirmek, ilimizin turizmde diğer illerden geride kalmamasını sağlayacaktır’ ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.