Giresun HEM’den muhteşem Türk Halk Müziği konseri!

KÜLTÜR 06.05.2024 - 18:31, Güncelleme: 06.05.2024 - 18:31 4590 kez okundu.
 

Giresun HEM’den muhteşem Türk Halk Müziği konseri!

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi tarafından Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezinde geçtiğim hafta düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri muhteşem oldu.
Şef Hüseyin Ünay yönetiminde Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi korusu tarafından icra edilen konser, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan, Şube Müdürleri Alper Aydın, Murat Yavuz ile  okul ve kurumlardan yönetici ve öğretmenler ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Giresun ve Ordu İllerine ait olan toplam 15 eserin  icra edildiği konser, salonda bulunan davetliler tarafından keyif ve beğeniyle dinlendi. Konser sonunda Şef Hüseyin Ünay'a  Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş tarafından çiçek takdim edildi. Konser programı birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesini takiben sona erdi. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yaptığı değerlendirmede; Konserin organize ve icrasında emeği geçen Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerine, öğretmenlerine, Şef Hüseyin Ünay'a, Halk Eğitimi Merkezi korosu müzisyenlerine ve katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.
Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi tarafından Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezinde geçtiğim hafta düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri muhteşem oldu.

Şef Hüseyin Ünay yönetiminde Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi korusu tarafından icra edilen konser, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan, Şube Müdürleri Alper Aydın, Murat Yavuz ile  okul ve kurumlardan yönetici ve öğretmenler ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Giresun ve Ordu İllerine ait olan toplam 15 eserin  icra edildiği konser, salonda bulunan davetliler tarafından keyif ve beğeniyle dinlendi. Konser sonunda Şef Hüseyin Ünay'a  Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş tarafından çiçek takdim edildi. Konser programı birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesini takiben sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yaptığı değerlendirmede; Konserin organize ve icrasında emeği geçen Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerine, öğretmenlerine, Şef Hüseyin Ünay'a, Halk Eğitimi Merkezi korosu müzisyenlerine ve katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.