Gençlere yönelik çalışmalarını anlattılar

YAŞAM 01.08.2022 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 16:03 3564+ kez okundu.
 

Gençlere yönelik çalışmalarını anlattılar

Bulancak Ülkü Ocağı Başkanı Öner Pekdemir, Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Başkan Pekdemir ilk olarak Ocak yöneticilerinden Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin Güner, Taner Yeriş, Ferda Akgül ile birlikte, Bulancak İlçe Kaymakamı Sn. Ünal Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydederek, “Ziyaretimizde Sayın Kaymakamımız Ünal Koç'a Bulancak Ülkü Ocağı olarak; İlçemizdeki Gençlerimize yönelik yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi verip İlçemizin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunup sohbet ettik. Sayın Kaymakam bey'e Ülkü Ocakları Dergisi takdim ettik. Sayın Kaymakamımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’u ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Pekdemir, “Bilindiği üzere daha önce İstanbul'da Cumhuriyet Savcısı olarak Terörle mücadele davalarına bakıp görevini başarıyla sürdüren ve İlçemize Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Sayın Emre Us' ile İlçemizin ve Bölgemizin sosyo kültürel yapısı ve Bulancak Ülkü Ocağı olarak; İlçemizdeki Gençlerimize yönelik yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi verdik. Misafirperverliğinden ötürü Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Emre Bey'e teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz” diye konuştu.  
Bulancak Ülkü Ocağı Başkanı Öner Pekdemir, Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Başkan Pekdemir ilk olarak Ocak yöneticilerinden Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin Güner, Taner Yeriş, Ferda Akgül ile birlikte, Bulancak İlçe Kaymakamı Sn. Ünal Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydederek, “Ziyaretimizde Sayın Kaymakamımız Ünal Koç'a Bulancak Ülkü Ocağı olarak; İlçemizdeki Gençlerimize yönelik yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi verip İlçemizin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunup sohbet ettik. Sayın Kaymakam bey'e Ülkü Ocakları Dergisi takdim ettik. Sayın Kaymakamımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’u ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Pekdemir, “Bilindiği üzere daha önce İstanbul'da Cumhuriyet Savcısı olarak Terörle mücadele davalarına bakıp görevini başarıyla sürdüren ve İlçemize Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Sayın Emre Us' ile İlçemizin ve Bölgemizin sosyo kültürel yapısı ve Bulancak Ülkü Ocağı olarak; İlçemizdeki Gençlerimize yönelik yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi verdik. Misafirperverliğinden ötürü Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Emre Bey'e teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.