GENÇLER KANDİL PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

YAŞAM 19.10.2021 - 17:12, Güncelleme: 19.10.2021 - 17:12 3174+ kez okundu.
 

GENÇLER KANDİL PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamak ve gençlere destek olmak için çeşitli faaliyetler düzenliyor.
Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Kalesi’nde tanışma ve kaynaşma programı, Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde ise Mevlid Kandili özel programı gerçekleştirildi. Giresun Kalesi’nde gerçekleştirilen piknikte Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin talepleri değerlendirilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İl Gençlik Koordinatörü Fatma Albayrak tarafından Gençlik Koordinatörlüğü ve İl Müftülüğünün hizmetleri hakkında bilgi verildi. Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde yapılan Mevlid Kandili programında Uzman Vaiz Zeynep Özdemir ‘Peygamberimiz ve Vefa Toplumu’ başlıklı sohbet, Koordinatör Fatma Albayrak ise gençlik çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim’den ayetlerin anlamlarıyla birlikte verildiği, salavatların ve ilahilerin seslendirildiği program dua ile tamamlandı. Programlara üniversite öğrencileriyle birlikte manevi danışmanlar Birgül Pehlivan, Hacer Adatepe ve Gülsüm Yayla katıldı.  
Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamak ve gençlere destek olmak için çeşitli faaliyetler düzenliyor.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Kalesi’nde tanışma ve kaynaşma programı, Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde ise Mevlid Kandili özel programı gerçekleştirildi.

Giresun Kalesi’nde gerçekleştirilen piknikte Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin talepleri değerlendirilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İl Gençlik Koordinatörü Fatma Albayrak tarafından Gençlik Koordinatörlüğü ve İl Müftülüğünün hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde yapılan Mevlid Kandili programında Uzman Vaiz Zeynep Özdemir ‘Peygamberimiz ve Vefa Toplumu’ başlıklı sohbet, Koordinatör Fatma Albayrak ise gençlik çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim’den ayetlerin anlamlarıyla birlikte verildiği, salavatların ve ilahilerin seslendirildiği program dua ile tamamlandı.

Programlara üniversite öğrencileriyle birlikte manevi danışmanlar Birgül Pehlivan, Hacer Adatepe ve Gülsüm Yayla katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.