Geleneksel Avukatlar Balosu görkemli geçti

GÜNDEM 31.05.2022 - 10:43, Güncelleme: 31.05.2022 - 10:43 6413+ kez okundu.
 

Geleneksel Avukatlar Balosu görkemli geçti

Giresun Barosunun Geleneksel olarak her yıl düzenlediği Avukatlar Balosu Giresun La Quinta by Wyndham Otelin Açıkhava Havuzbaşında Giresun Barosu avukatlarının yoğun katılımı ile düzenlendi.
Programın sunuculuğunu Stj.Av.Sıla Sucu ve Stj.Av.Selçuk Çetin’in yaptığı gece Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir’in açılış konuşması ile başladı. Geceye avukatlar, stajyer avukatlar, Baro personelleri ve ailelerinin yanı sıra Giresun Milletvekili Av.Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Barosu Yönetim Kurulunun daveti üzerine 25 yıl Baro Başkanlığı yapmış rahmetli Av.Ahmet Ersöz’ün eşi Aysın Ersöz ve kızı ile Giresun Barosu TBB Delegeleri Av.Şükrü Kocuk ile Av.Tezcan Sürücü katıldı. Baro Başkanı Av.Soner Karademir meslekte 25. Yılını tamamlamış avukatlara Baro Plaketini takdim ederken; Giresun Barosu Avukat Spor Oyunlarında dereceye giren avukatlara da ödülleri takdim edildi. Balo pastasını baloda bulunan en kıdemli avukat olan Av.Mehmet Turan ile yine baloda bulunan ruhsatını en yeni almış avukat Av.Nurhan Günaydın birlikte kestiler. Yılın Şanslı Avukatı Çekilişini en yeni katılmış olan Stj.Av.Merve Işık çekti. Av.Mehmet Turan’a çıkan hediyeyi Av.Yalçın Alaca takdim etti. Yaklaşık ikiyüz kişinin katıldığı, ses ve sahne sanatçısı Görkem’in sahne aldığı gecede Giresun Barosu avukatları mesleğin yoğun stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar.   
Giresun Barosunun Geleneksel olarak her yıl düzenlediği Avukatlar Balosu Giresun La Quinta by Wyndham Otelin Açıkhava Havuzbaşında Giresun Barosu avukatlarının yoğun katılımı ile düzenlendi.

Programın sunuculuğunu Stj.Av.Sıla Sucu ve Stj.Av.Selçuk Çetin’in yaptığı gece Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir’in açılış konuşması ile başladı.

Geceye avukatlar, stajyer avukatlar, Baro personelleri ve ailelerinin yanı sıra Giresun Milletvekili Av.Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Barosu Yönetim Kurulunun daveti üzerine 25 yıl Baro Başkanlığı yapmış rahmetli Av.Ahmet Ersöz’ün eşi Aysın Ersöz ve kızı ile Giresun Barosu TBB Delegeleri Av.Şükrü Kocuk ile Av.Tezcan Sürücü katıldı. Baro Başkanı Av.Soner Karademir meslekte 25. Yılını tamamlamış avukatlara Baro Plaketini takdim ederken; Giresun Barosu Avukat Spor Oyunlarında dereceye giren avukatlara da ödülleri takdim edildi.

Balo pastasını baloda bulunan en kıdemli avukat olan Av.Mehmet Turan ile yine baloda bulunan ruhsatını en yeni almış avukat Av.Nurhan Günaydın birlikte kestiler. Yılın Şanslı Avukatı Çekilişini en yeni katılmış olan Stj.Av.Merve Işık çekti. Av.Mehmet Turan’a çıkan hediyeyi Av.Yalçın Alaca takdim etti.

Yaklaşık ikiyüz kişinin katıldığı, ses ve sahne sanatçısı Görkem’in sahne aldığı gecede Giresun Barosu avukatları mesleğin yoğun stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.