‘Geleceğimi Şekillendiriyorum’ projesi tamamlandı

EĞİTİM 11.06.2021 - 17:07, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:07 2492+ kez okundu.
 

‘Geleceğimi Şekillendiriyorum’ projesi tamamlandı

Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Öğrencileri, kariyer planlamalarında akranlarından ve rol modellerinden faydalanabilecekleri bir öğrenme ortamı oluşturmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve kaygı düzeylerini azaltarak motivasyonlarına olumlu katkı sağlamak amacıyla Aralık 2020 de başlatılan "Geleceğimi Şekillendiriyorum Projesi" tamamlandı.
Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Okul Rehber Öğretmeni Kenan Uçak'ın kurucu olarak yer aldığı projede meslek tanıtımları, mezun ve akademisyen buluşmaları, yurt dışı eğitim ve kariyer v.b aktiviteler gerçekleştirildi. 9 ilden 10 okulun yer aldığı projede karma takımlarda gerçekleştirilen; kariyer planlama, münazara turnuvası, hikaye ve akrostiş yazma gibi pek çok eğlenceli aktiviteye katılım sağlayan öğrenciler katılım belgeleri Eba portfolyolarına eklendi. Okul müdürü Azmi Biçakçı'nın da katıldığı projenin final toplantısında projenin genel bir değerlendirilmesi yapıldı. Projenin tüm aktivitelerinde gösterdikleri performansla hayran kaldığı ve her zaman gurur duyduğu öğrencilere teşekkür etti.  MEDİA AWARENESS Ayrıca Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Okul Rehber Öğretmeni Kenan Uçak'ın kurucu olarak yer aldığı’’Media Awareness’’isimli projede her gün medya ile iç içe olan öğrenciler medyadan ne kadar ve nasıl etkilendiklerini fark etmelerini sağlamak, yapılacak etkinliklerle medya eğitiminin önemini kavratmak ve öğrencilerin eleştirel düşünme becerilerini geliştirebilmek amacıyla Mart ayında başlatılan proje tamamlandı. 10 Türk ve 19 farklı ülkeden 42 yabancı ortakla başlatılan projenin kapanış toplantısını yapıldı.  İlk güzel haber Polanya’dan geldi. Polanya’dan projeye dahil olan ortakları kalite etiketi aldılar. HABER:EROL KÜÇÜK
Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Öğrencileri, kariyer planlamalarında akranlarından ve rol modellerinden faydalanabilecekleri bir öğrenme ortamı oluşturmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve kaygı düzeylerini azaltarak motivasyonlarına olumlu katkı sağlamak amacıyla Aralık 2020 de başlatılan "Geleceğimi Şekillendiriyorum Projesi" tamamlandı.

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Okul Rehber Öğretmeni Kenan Uçak'ın kurucu olarak yer aldığı projede meslek tanıtımları, mezun ve akademisyen buluşmaları, yurt dışı eğitim ve kariyer v.b aktiviteler gerçekleştirildi. 9 ilden 10 okulun yer aldığı projede karma takımlarda gerçekleştirilen; kariyer planlama, münazara turnuvası, hikaye ve akrostiş yazma gibi pek çok eğlenceli aktiviteye katılım sağlayan öğrenciler katılım belgeleri Eba portfolyolarına eklendi.

Okul müdürü Azmi Biçakçı'nın da katıldığı projenin final toplantısında projenin genel bir değerlendirilmesi yapıldı. Projenin tüm aktivitelerinde gösterdikleri performansla hayran kaldığı ve her zaman gurur duyduğu öğrencilere teşekkür etti. 

MEDİA AWARENESS

Ayrıca Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Okul Rehber Öğretmeni Kenan Uçak'ın kurucu olarak yer aldığı’’Media Awareness’’isimli projede her gün medya ile iç içe olan öğrenciler medyadan ne kadar ve nasıl etkilendiklerini fark etmelerini sağlamak, yapılacak etkinliklerle medya eğitiminin önemini kavratmak ve öğrencilerin eleştirel düşünme becerilerini geliştirebilmek amacıyla Mart ayında başlatılan proje tamamlandı. 10 Türk ve 19 farklı ülkeden 42 yabancı ortakla başlatılan projenin kapanış toplantısını yapıldı.  İlk güzel haber Polanya’dan geldi. Polanya’dan projeye dahil olan ortakları kalite etiketi aldılar.

HABER:EROL KÜÇÜK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.