Fuat Köse; Kimseye verilmiş sözümüz yok!

GÜNDEM 14.03.2024 - 15:48, Güncelleme: 14.03.2024 - 15:48 2120+ kez okundu.
 

Fuat Köse; Kimseye verilmiş sözümüz yok!

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, seçimi kazanmak için kimseye herhangi bir vaat ve söz vermediğini söyledi.
31 Mart’tan sonra Giresun Belediyesinde yepyeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Köse, mevcut belediye başkanının yaptığı gibi sırf seçimi kazanmak için kimseye mevki makam sözü vermedik dedi. Köse yaptığı açıklamada; ‘’Giresun Belediyesindeki makamlar halkın makamlarıdır. Bizler makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak yola çıktık. Kavgadan, gürültüden en önemlisi şaibelerden uzak belediye en büyük hedefimizdir. İşlevselliğini kaybetmiş, hizmet edemez hale gelmiş bir yapıyı yeniden ayağa kaldıracağız. Halkımızın dertleriyle dertlenecek, sevinçlerine ortak olacağız. Sadece milletin hizmetkârı olarak üzerimizde taşıyacağımız bu yükün sorumluluğunun bilinciyle, bu görevlere el birliği ve güç birliği ile geliyoruz’’ dedi. Fuat Köse, Aylardır sahada Giresun halkının taleplerini dinliyoruz. Giresun artık 31 Mart’a gün sayıyor. Her zaman söylediğim gibi Giresun Belediyesini halkımızla birlikte yöneteceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, seçimi kazanmak için kimseye herhangi bir vaat ve söz vermediğini söyledi.

31 Mart’tan sonra Giresun Belediyesinde yepyeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Köse, mevcut belediye başkanının yaptığı gibi sırf seçimi kazanmak için kimseye mevki makam sözü vermedik dedi.

Köse yaptığı açıklamada; ‘’ Giresun Belediyesindeki makamlar halkın makamlarıdır. Bizler makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak yola çıktık. Kavgadan, gürültüden en önemlisi şaibelerden uzak belediye en büyük hedefimizdir. İşlevselliğini kaybetmiş, hizmet edemez hale gelmiş bir yapıyı yeniden ayağa kaldıracağız. Halkımızın dertleriyle dertlenecek, sevinçlerine ortak olacağız. Sadece milletin hizmetkârı olarak üzerimizde taşıyacağımız bu yükün sorumluluğunun bilinciyle, bu görevlere el birliği ve güç birliği ile geliyoruz’’ dedi.

Fuat Köse, Aylardır sahada Giresun halkının taleplerini dinliyoruz. Giresun artık 31 Mart’a gün sayıyor. Her zaman söylediğim gibi Giresun Belediyesini halkımızla birlikte yöneteceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.