Fındık fiyatlarında sert düşüş! Peki, fındık fiyatı bugün ne kadar?

EKONOMİ 18.03.2024 - 13:45, Güncelleme: 18.03.2024 - 13:45 5330+ kez okundu.
 

Fındık fiyatlarında sert düşüş! Peki, fındık fiyatı bugün ne kadar?

Fındık fiyatlarında sert düşüş devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in oda ve borsa başkanlarına “2024 yılında kimse bana bir şey istemek için gelmesin, para yok” sözleri üzerine piyasalar allak bullak oldu. Bankaların kredileri kapatması ve ihracatın zayıflaması nedeniyle fındık fiyatları düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta 140 TL’den alıcı bulan Giresun Kalite fındık, bugün itibariyle 135 TL’den işlem görüyor. Levant kalite ise geçtiğimiz hafta 135 TL’den işlem görürken yaşanan gelişmeler sonrasında 125-130 TL arasında alıcı buluyor.
Fındık fiyatlarında sert düşüş devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in oda ve borsa başkanlarına “2024 yılında kimse bana bir şey istemek için gelmesin, para yok” sözleri üzerine piyasalar allak bullak oldu.

Bankaların kredileri kapatması ve ihracatın zayıflaması nedeniyle fındık fiyatları düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta 140 TL’den alıcı bulan Giresun Kalite fındık, bugün itibariyle 135 TL’den işlem görüyor. Levant kalite ise geçtiğimiz hafta 135 TL’den işlem görürken yaşanan gelişmeler sonrasında 125-130 TL arasında alıcı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.