FINDIK 25 LİRADAN SEYREDİYOR

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 02.11.2020 - 12:57, Güncelleme: 02.11.2020 - 13:01 2824+ kez okundu.
 

FINDIK 25 LİRADAN SEYREDİYOR

Giresun serbest piyasasında bir kilogram fındık fiyatı 25 liradan yeni haftaya başladı.
Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, yaptığı açıklamada, Ağustos ayında yeni mahsul fiyatın 22 liradan sezona başladığını belirtti. İlerleyen dönemlerde 26 liraya kadar yükselen rakamın geçtiğimiz günlerde bir miktar geri çekildiğini ifade ederek, “Bir süredir serbest piyasada ürün 25 liradan işlem görüyor. Yeni haftaya da bu rakamdan başladı. Şu anda serbest piyasada fiyat sabitlenmiş durumda ve stabil bir seyir izliyor” dedi. Bölük, pazara üreticinin az miktarda fındık indirdiğini aktararak, serbest piyasada gelecek dönemlerle ilgili ürün fiyatıyla alakalı şimdiden bir yorum yapmanın doğru olmadığına vurgu yaparak, piyasayı yakından takip etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Giresun serbest piyasasında bir kilogram fındık fiyatı 25 liradan yeni haftaya başladı.

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, yaptığı açıklamada, Ağustos ayında yeni mahsul fiyatın 22 liradan sezona başladığını belirtti.

İlerleyen dönemlerde 26 liraya kadar yükselen rakamın geçtiğimiz günlerde bir miktar geri çekildiğini ifade ederek, “Bir süredir serbest piyasada ürün 25 liradan işlem görüyor. Yeni haftaya da bu rakamdan başladı. Şu anda serbest piyasada fiyat sabitlenmiş durumda ve stabil bir seyir izliyor” dedi.

Bölük, pazara üreticinin az miktarda fındık indirdiğini aktararak, serbest piyasada gelecek dönemlerle ilgili ürün fiyatıyla alakalı şimdiden bir yorum yapmanın doğru olmadığına vurgu yaparak, piyasayı yakından takip etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.