Finalistler iftarda buluştu!

SPOR 22.03.2024 - 21:32, Güncelleme: 22.03.2024 - 21:32 6992+ kez okundu.
 

Finalistler iftarda buluştu!

Voleybolda büyük bir başarı elde ederek Türkiye'de son sekize kalan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu sporcuları özel bir programda bir araya geldikler.
Sporcu velilerinden Muzaffer ve Sinan Balılar çiftinin iftarda özel misafirleri olan sporculara Okul Müdürü Rıfat Özdemir, Müdür Yardımcıları Musa Fikret Dombaycı ve Mehmet Ali Yılmaz'da eşlik etti. Okul Müdürü Rıfat Özdemir, "Türkiye Şampiyonasına gitmeden önce Balılar ailesinin vermiş olduğu bu davetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şampiyonlar için çok güzel bir moral günü oldu. Bize bu gururu yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selçuk Sekban'ı ve çocuklarımı yürekten kutluyorum" dedi.
Voleybolda büyük bir başarı elde ederek Türkiye'de son sekize kalan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu sporcuları özel bir programda bir araya geldikler.

Sporcu velilerinden Muzaffer ve Sinan Balılar çiftinin iftarda özel misafirleri olan sporculara Okul Müdürü Rıfat Özdemir, Müdür Yardımcıları Musa Fikret Dombaycı ve Mehmet Ali Yılmaz'da eşlik etti.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir, "Türkiye Şampiyonasına gitmeden önce Balılar ailesinin vermiş olduğu bu davetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şampiyonlar için çok güzel bir moral günü oldu. Bize bu gururu yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selçuk Sekban'ı ve çocuklarımı yürekten kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.