Eynesilspor’a 3. Lig için beraberlik yetiyor

SPOR 21.04.2022 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2022 - 16:45 6498+ kez okundu.
 

Eynesilspor’a 3. Lig için beraberlik yetiyor

TFF 3. Lig play-off 2.Bölge ilk maçında Çarşıbaşıspor’u 1-0 yenen Eynesil Belediyespor’a, Çarşıbaşı Belediyespor ile Doğubeyazıtspor’un berabere kalmasının ardından 3.lige adını yazdırmak için 1 puan yetecek.
Eynesil Belediyespor 22 Nisan Cuma günü saat 15.00’da Bingöl İlçe stadında Doğubeyazıt Belediyespor ile final maçına çıkacak. Karşılaşmada Eynesil Spor’un kazanması veya berabere kalması durumunda Eynesil Belediyespor 3. Lige adını yazdıracak. Doğubeyazıt Belediyespor için tek çare karşılaşmadan galip gelmek. Play Off grubunda Eynesil Belediyespor 3, Doğubeyazıt Belediyespor 1, Çarşıbaşıspor’un 1 puanı bulunuyor. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde iki Giresun takımı kontenjanı olacağından Eynesil Belediyespor'un TFF 3. Lige çıkması halinde Görelespor ligde kalacak. 1926 Bulancakspor Süper Amatör Ligi şampiyonu ile play out oynayacak. Eğer Eynesil Belediye TFF 3. Lige yükselemezse Görelespor play out maçı oynayacak, Bulancakspor ise direkt küme düşecek. Eynesil Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Adam; ‘Herkes Eynesil Belediyespor için elinden geleni yapıyor. Başkanlarımız, yöneticiler, futbolcularımız, bizler ve büyük taraftarımız. Final maçımızda daha kalabalık, daha güçlü olmalıyız. 3. Lig’e giden bu yolda koşulsuz sevgiyi, herkese göstermeli Türkiye'nin gözünü bu şehre döndürmeliyiz’ dedi.  
TFF 3. Lig play-off 2.Bölge ilk maçında Çarşıbaşıspor’u 1-0 yenen Eynesil Belediyespor’a, Çarşıbaşı Belediyespor ile Doğubeyazıtspor’un berabere kalmasının ardından 3.lige adını yazdırmak için 1 puan yetecek.

Eynesil Belediyespor 22 Nisan Cuma günü saat 15.00’da Bingöl İlçe stadında Doğubeyazıt Belediyespor ile final maçına çıkacak. Karşılaşmada Eynesil Spor’un kazanması veya berabere kalması durumunda Eynesil Belediyespor 3. Lige adını yazdıracak. Doğubeyazıt Belediyespor için tek çare karşılaşmadan galip gelmek. Play Off grubunda Eynesil Belediyespor 3, Doğubeyazıt Belediyespor 1, Çarşıbaşıspor’un 1 puanı bulunuyor.

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde iki Giresun takımı kontenjanı olacağından Eynesil Belediyespor'un TFF 3. Lige çıkması halinde Görelespor ligde kalacak. 1926 Bulancakspor Süper Amatör Ligi şampiyonu ile play out oynayacak. Eğer Eynesil Belediye TFF 3. Lige yükselemezse Görelespor play out maçı oynayacak, Bulancakspor ise direkt küme düşecek.

Eynesil Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Adam; ‘Herkes Eynesil Belediyespor için elinden geleni yapıyor. Başkanlarımız, yöneticiler, futbolcularımız, bizler ve büyük taraftarımız. Final maçımızda daha kalabalık, daha güçlü olmalıyız. 3. Lig’e giden bu yolda koşulsuz sevgiyi, herkese göstermeli Türkiye'nin gözünü bu şehre döndürmeliyiz’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.