Emür'den Mevlid Kandili mesajı

GÜNDEM 15.10.2021 - 17:35, Güncelleme: 15.10.2021 - 17:35 2356+ kez okundu.
 

Emür'den Mevlid Kandili mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
"Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi karşılamanın ve idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Peygamber Efendimizin ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı; şefkat, merhamet, barış, hoşgörü, hak ve adalet gibi kavramların, insanlık için ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle, toplumun huzurunu, barışını, birlik ve beraberliğini sağlayacak böyle eşsiz fırsatları, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.  Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum."  
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

"Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi karşılamanın ve idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Peygamber Efendimizin ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı; şefkat, merhamet, barış, hoşgörü, hak ve adalet gibi kavramların, insanlık için ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle, toplumun huzurunu, barışını, birlik ve beraberliğini sağlayacak böyle eşsiz fırsatları, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.