Emirhan Optik açıldı

GÜNDEM 05.03.2024 - 21:54, Güncelleme: 05.03.2024 - 22:00 4227+ kez okundu.
 

Emirhan Optik açıldı

Emirhan Optik, Bulancak Devlet hastanesi karşısında hizmete girdi.
Giresun Özel İdare Müdürü Atay Korkmaz’ın oğlu Talha Emirhan Korkmaz açtığı optik mağazası ile ticaret hayatına atıldı.  Açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’ta katıldı. Kaymakam Koç, işletme sahibine hayırlı işler dileyerek, ilçeye böyle bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür etti.  Emirhan Optik İşletme sahibi Talha Emirhan Korkmaz, ‘Son teknoloji cihazlarla donatılmış bir optik mağazamız ile müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı gözlük çeşitleri sunuyoruz. Tüm halkımızı Emirhan Optik'e bekleriz’ dedi. Yapılan duaların ardından açılışı gerçekleştirilen Emirhan Optik’in kurdelesini Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Giresun Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Emirhan Optik, Bulancak Devlet hastanesi karşısında hizmete girdi.

Giresun Özel İdare Müdürü Atay Korkmaz’ın oğlu Talha Emirhan Korkmaz açtığı optik mağazası ile ticaret hayatına atıldı. 

Açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’ta katıldı. Kaymakam Koç, işletme sahibine hayırlı işler dileyerek, ilçeye böyle bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür etti. 

Emirhan Optik İşletme sahibi Talha Emirhan Korkmaz, ‘Son teknoloji cihazlarla donatılmış bir optik mağazamız ile müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı gözlük çeşitleri sunuyoruz. Tüm halkımızı Emirhan Optik'e bekleriz’ dedi.

Yapılan duaların ardından açılışı gerçekleştirilen Emirhan Optik’in kurdelesini Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Giresun Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.