Cumhuriyetin 100. Yılında 100 KM Pedal Çevirecekler!

YAŞAM 24.10.2023 - 12:43, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:49 13736+ kez okundu.
 

Cumhuriyetin 100. Yılında 100 KM Pedal Çevirecekler!

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri, Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı nedeniyle 100 km Bisiklet etkinliği düzenliyor.
Etkinlik kapsamında, Bulancak-Dereli-Bulancak güzergahında 100 km bisiklet sürüşü gerçekleştireceklerini ifade eden BBT Üyesi ve Bisiklet Antrenörü Selami Daban, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla 100 km pedal çevirerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında, Türk Milleti ile birlikte büyük fedakarlıklar ve mücadeleler veren, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla anacağız. Bizlere emanet ettikleri bu Aziz Vatanı, nice Yüzyıllara taşıma bilinci ve sorumluluğuyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.  
Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri, Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı nedeniyle 100 km Bisiklet etkinliği düzenliyor.

Etkinlik kapsamında, Bulancak-Dereli-Bulancak güzergahında 100 km bisiklet sürüşü gerçekleştireceklerini ifade eden BBT Üyesi ve Bisiklet Antrenörü Selami Daban, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla 100 km pedal çevirerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında, Türk Milleti ile birlikte büyük fedakarlıklar ve mücadeleler veren, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla anacağız.

Bizlere emanet ettikleri bu Aziz Vatanı, nice Yüzyıllara taşıma bilinci ve sorumluluğuyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.


 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.