Çanakkale sergisi beğeni topladı

EĞİTİM 25.03.2021 - 17:35, Güncelleme: 25.03.2021 - 17:35 3026+ kez okundu.
 

Çanakkale sergisi beğeni topladı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl kutlamaları kapsamında Kovanlık Beldesi İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emine Kuru tarafından açılan sergi büyük beğeni toplandı.
16-26 Mart tarihleri arasında kalan sergi öğrenci, öğretmen ve velilerin ziyaretine açılmıştı. Sergide Çanakkale’den getirilen çeşitli görseller, şehit toprakları ve harp madalyaları sergilendi.  Okul müdürü Olgun Yücel, “Çanakkale ruhumuzu simgeleyen, çok güzel bir çalışmayı burada yerinde gördük ve inceledik. Emeği geçen değerli öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. Bu eserde öğretmenimizin özverisini gözlemliyoruz. Zaten Çanakkale'de böyle bir düşünce ruhunun eseridir. Ben burada, dakikalar içerisinde sergiyi gezdim ama bu eserler özverili bir çalışmanın ardından sergi haline dönüştü. Çanakkale Destanını anlatan bu eser ile öğretmenimiz, şehitlerimizin aziz hatırasına layık olma adına çok önemli bir emek sarf etmişler. Ben, öğretmenimizi, gelecek nesillere örnek olduğu için çok teşekkür ediyor, tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.  18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl kutlamalara kapsamında öğretmen Emine Kuru tarafından hazırlanan ‘Çanakkale ve 18 Mart’ isimli resim sergisi, 26 Mart 2021 tarihine kadar okul salonunda ziyaretçilere açık olarak kaldı.   Haber: Erol Küçük
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl kutlamaları kapsamında Kovanlık Beldesi İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emine Kuru tarafından açılan sergi büyük beğeni toplandı.

16-26 Mart tarihleri arasında kalan sergi öğrenci, öğretmen ve velilerin ziyaretine açılmıştı. Sergide Çanakkale’den getirilen çeşitli görseller, şehit toprakları ve harp madalyaları sergilendi. 

Okul müdürü Olgun Yücel, “Çanakkale ruhumuzu simgeleyen, çok güzel bir çalışmayı burada yerinde gördük ve inceledik. Emeği geçen değerli öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. Bu eserde öğretmenimizin özverisini gözlemliyoruz. Zaten Çanakkale'de böyle bir düşünce ruhunun eseridir. Ben burada, dakikalar içerisinde sergiyi gezdim ama bu eserler özverili bir çalışmanın ardından sergi haline dönüştü. Çanakkale Destanını anlatan bu eser ile öğretmenimiz, şehitlerimizin aziz hatırasına layık olma adına çok önemli bir emek sarf etmişler. Ben, öğretmenimizi, gelecek nesillere örnek olduğu için çok teşekkür ediyor, tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl kutlamalara kapsamında öğretmen Emine Kuru tarafından hazırlanan ‘Çanakkale ve 18 Mart’ isimli resim sergisi, 26 Mart 2021 tarihine kadar okul salonunda ziyaretçilere açık olarak kaldı.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.