Cadde ve sokaklar küp taş ile renkleniyor

YAŞAM 27.06.2022 - 17:03, Güncelleme: 27.06.2022 - 17:03 3213+ kez okundu.
 

Cadde ve sokaklar küp taş ile renkleniyor

Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen cadde ve sokak yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak; İhsaniye Mahallesi Kurtuluş Sokakta yenileme çalışmalarında sona gelinirken, iç sahil yolu Orta Cami mevkiindeki kaldırımlar ile İhsaniye Mahallesi Şehit Yusuf Koç Sokak ve çevresinde de yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Yakar, “Söz verdiğimiz gibi, ilçemizin her noktasında tüm hizmet ve projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.  Her alanda devam eden değişim ve dönüşüm projelerimiz ile ilçemize değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.  
Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen cadde ve sokak yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak; İhsaniye Mahallesi Kurtuluş Sokakta yenileme çalışmalarında sona gelinirken, iç sahil yolu Orta Cami mevkiindeki kaldırımlar ile İhsaniye Mahallesi Şehit Yusuf Koç Sokak ve çevresinde de yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Söz verdiğimiz gibi, ilçemizin her noktasında tüm hizmet ve projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.  Her alanda devam eden değişim ve dönüşüm projelerimiz ile ilçemize değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.