Bulancak'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı

YAŞAM 21.03.2024 - 15:06, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:09 10163+ kez okundu.
 

Bulancak'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı

Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Ziraat Odası ve Bulancak İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Bulancak'ta vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç tarafından bizzat dağıtımı yapılan armut, elma, kiraz ve hurma fidanları ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılırken ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlandığı ifade edildi. Yaklaşık bin 225 fidan dağıtımı yapıldığı öğrenilirken konu hakkında açıklama yapan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, "Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Ziraat Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile çiftçilerimize ücretsiz meyve fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. Üreticilerimizi destekleyerek, ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Ziraat Odası ve Bulancak İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Bulancak'ta vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç tarafından bizzat dağıtımı yapılan armut, elma, kiraz ve hurma fidanları ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılırken ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlandığı ifade edildi.

Yaklaşık bin 225 fidan dağıtımı yapıldığı öğrenilirken konu hakkında açıklama yapan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, "Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Ziraat Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile çiftçilerimize ücretsiz meyve fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. Üreticilerimizi destekleyerek, ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.