Bulancak'ta uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor!

ASAYİŞ 30.04.2024 - 21:14, Güncelleme: 30.04.2024 - 21:14 5305 kez okundu.
 

Bulancak'ta uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor!

Bulancak'ta uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 2 farklı kişi tutuklandı.
Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda şüphelilerin hint keneviri yetiştirip sattığı ortaya çıktı. Gerçekleştirilen operasyonda Kalagüney Köyünde 992 kök hint keneviri, Bulancak merkezde ise yüksek miktarda uyuşturucu hap ve sentetik madde ele geçirildi. Operasyon, Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ve jandarma ekiplerinin titiz çalışmalarıyla gerçekleşti.  Yapılan takip sonucunda şüphelilerin ikametgahlarına eş zamanlı baskınlar düzenlenirken baskınlarda çok miktarda hint keneviri ve uyuşturucu ticaretine yönelik delil ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli, ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bulancak'ta uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü öğrenilirken, ele geçirilen uyuşturucu miktarının önemli olması, operasyonun önemini artırdı. Operasyonla uyuşturucu ticareti yapanlara sert bir mesaj verilirken, yetkililer, uyuşturucuyla mücadelenin devam edeceğini ve bu tür olaylara asla müsamaha gösterilmeyeceğini belirtiler. Vatandaşların da uyuşturucu ticaretiyle ilgili herhangi bir bilgi edinmeleri halinde yetkililere ihbarda bulunmaları isteniyor.
Bulancak'ta uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 2 farklı kişi tutuklandı.

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda şüphelilerin hint keneviri yetiştirip sattığı ortaya çıktı. Gerçekleştirilen operasyonda Kalagüney Köyünde 992 kök hint keneviri, Bulancak merkezde ise yüksek miktarda uyuşturucu hap ve sentetik madde ele geçirildi.

Operasyon, Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ve jandarma ekiplerinin titiz çalışmalarıyla gerçekleşti. 
Yapılan takip sonucunda şüphelilerin ikametgahlarına eş zamanlı baskınlar düzenlenirken baskınlarda çok miktarda hint keneviri ve uyuşturucu ticaretine yönelik delil ele geçirildi.
Gözaltına alınan iki şüpheli, ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bulancak'ta uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü öğrenilirken, ele geçirilen uyuşturucu miktarının önemli olması, operasyonun önemini artırdı.
Operasyonla uyuşturucu ticareti yapanlara sert bir mesaj verilirken, yetkililer, uyuşturucuyla mücadelenin devam edeceğini ve bu tür olaylara asla müsamaha gösterilmeyeceğini belirtiler. Vatandaşların da uyuşturucu ticaretiyle ilgili herhangi bir bilgi edinmeleri halinde yetkililere ihbarda bulunmaları isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.