Bulancak’ta resmen izdiham yaşandı! 20 yıl sonra ilk defa bu kadar katılım sağlandı...

GÜNDEM 10.04.2024 - 11:17, Güncelleme: 10.04.2024 - 11:27 8454 kez okundu.
 

Bulancak’ta resmen izdiham yaşandı! 20 yıl sonra ilk defa bu kadar katılım sağlandı...

Giresun’un Bulancak İlçesinde her bayram gerçekleşen Bayramlaşma Töreni Ramazan bayramında yoğun bir şekilde gerçekleşti.
20 yıl sonra Bulancak’ta Belediye’nin AK Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından eski bayram törenlerine nazaran çok yoğun bir katılım olduğu gözlenirken, tüm partilerin çok sayıda partili ile katıldığı bayramlaşma törenine vatandaşlarda çok yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce Bulancaklının katıldığı bayramlaşma törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ev sahipliği yaparken, 27. Dönem Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Emniyet Amiri Ümit Kayhan, Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, BUBYO Müdürü Oktay Karaman, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap, Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Karakaya, Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Yüksel Arslan, CHP İlçe Yönetimi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erol Türkmen, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Güngör Ayvaz ve Sefine Henden Peker, Mahalle Köy Muhtarları, Daire Müdürleri, protokol üyeleri ile esnaf ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Koç ve Başkan Sıbıç, törene katılanlarla bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra Kaymakam Koç ve beraberindekiler ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Karakol Komutanlığı, Özel Harekat Tabur Komutanlığı, Şehit ailesi, Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar ve Bulancak İtfaiyesini ziyaret ederek bayramlaşmayı tamamladılar.  
Giresun’un Bulancak İlçesinde her bayram gerçekleşen Bayramlaşma Töreni Ramazan bayramında yoğun bir şekilde gerçekleşti.

20 yıl sonra Bulancak’ta Belediye’nin AK Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından eski bayram törenlerine nazaran çok yoğun bir katılım olduğu gözlenirken, tüm partilerin çok sayıda partili ile katıldığı bayramlaşma törenine vatandaşlarda çok yoğun ilgi gösterdi.

Yüzlerce Bulancaklının katıldığı bayramlaşma törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ev sahipliği yaparken, 27. Dönem Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Emniyet Amiri Ümit Kayhan, Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, BUBYO Müdürü Oktay Karaman, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap, Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Karakaya, Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Yüksel Arslan, CHP İlçe Yönetimi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erol Türkmen, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Güngör Ayvaz ve Sefine Henden Peker, Mahalle Köy Muhtarları, Daire Müdürleri, protokol üyeleri ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Koç ve Başkan Sıbıç, törene katılanlarla bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Daha sonra Kaymakam Koç ve beraberindekiler ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Karakol Komutanlığı, Özel Harekat Tabur Komutanlığı, Şehit ailesi, Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar ve Bulancak İtfaiyesini ziyaret ederek bayramlaşmayı tamamladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.