Bulancak'ta işsizliğe çözüm üretecek!

SİYASET 19.03.2024 - 00:25, Güncelleme: 19.03.2024 - 00:25 5012+ kez okundu.
 

Bulancak'ta işsizliğe çözüm üretecek!

Deva Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Bilal Artul, Bulancak'ta sunta fabrikası kuracaklarını söyledi.
31 Mart Seçimlerine Deva Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak giren Artul, açıkladığı proje ile en düşük işçi maaşını en düşük memur maaşına eşitleyeceklerini ifade etti. Başkan Adayı Artul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bulancak'ımıza Sunta Fabrikası kuracağız ve en düşük işçi maaşını en düşük memur maaşına eşitleyeceğiz. Eğit, üret ve istihdam et metodu ile işsizliği çözeceğiz"
Deva Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Bilal Artul, Bulancak'ta sunta fabrikası kuracaklarını söyledi.

31 Mart Seçimlerine Deva Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak giren Artul, açıkladığı proje ile en düşük işçi maaşını en düşük memur maaşına eşitleyeceklerini ifade etti.

Başkan Adayı Artul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bulancak'ımıza Sunta Fabrikası kuracağız ve en düşük işçi maaşını en düşük memur maaşına eşitleyeceğiz. Eğit, üret ve istihdam et metodu ile işsizliği çözeceğiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.