Bulancak içilebilir suya kavuşacak!

GÜNDEM 18.03.2024 - 23:52, Güncelleme: 18.03.2024 - 23:52 3048+ kez okundu.
 

Bulancak içilebilir suya kavuşacak!

Yıldız Haber tarafından hazırlanan ‘Başkan Adayları Konuşuyor'un ilk konuğu olan Necmi Sıbıç, bereket ve huzuru Bulancak’a getireceklerini söyledi.
31 Mart Mahalli İdareleri Seçimleri öncesi Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın Moderatörlüğünü, Muzaffer Şahin’in ise Yönetmenliğini yaptığı ‘Başkan Adayları Konuşuyor’ programının ilk bölüm konuğu olan CHP Başkan Adayı Necmi Sıbıç, şuana kadar 3 anket yaptırdıkları ve bu anketlerde açık farkla önde olduklarını açıkladı. Seçime 12 gün kala Bulancak halkına 1 Nisan teşekkürü etmek istediğini kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Bulancak’ta birlik beraberliği sağladıktan sonra hiçbir problemimiz kalmayacak. Açıkladığımız projeler rahatlıkla yapılabilecek ve gereceğe dönüştürelecek projelerdir. Bu projelerimiz Bulancak halkının daha rahat bir yaşam sağlamasına öncülük edecek” dedi AK Parti Adayı Emrullah Guguk’un su ücretlerinde indirim müjdesine de cevap veren başkan Adayı Sıbıç, “İlk geldiğim meclis toplantısında suya %50 indirim, ardından da emeklilerimize %50 daha indirim yapacağız. Göreve geldikten 1 yıl sonra da Bulancak halkını içilebilir suya kavuşturacağız” diye konuştu. Programın tamamını linke tıklayarak izleyebilirsiniz…
Yıldız Haber tarafından hazırlanan ‘Başkan Adayları Konuşuyor'un ilk konuğu olan Necmi Sıbıç, bereket ve huzuru Bulancak’a getireceklerini söyledi.

31 Mart Mahalli İdareleri Seçimleri öncesi Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın Moderatörlüğünü, Muzaffer Şahin’in ise Yönetmenliğini yaptığı ‘Başkan Adayları Konuşuyor’ programının ilk bölüm konuğu olan CHP Başkan Adayı Necmi Sıbıç, şuana kadar 3 anket yaptırdıkları ve bu anketlerde açık farkla önde olduklarını açıkladı.

Seçime 12 gün kala Bulancak halkına 1 Nisan teşekkürü etmek istediğini kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Bulancak’ta birlik beraberliği sağladıktan sonra hiçbir problemimiz kalmayacak. Açıkladığımız projeler rahatlıkla yapılabilecek ve gereceğe dönüştürelecek projelerdir. Bu projelerimiz Bulancak halkının daha rahat bir yaşam sağlamasına öncülük edecek” dedi

AK Parti Adayı Emrullah Guguk’un su ücretlerinde indirim müjdesine de cevap veren başkan Adayı Sıbıç, “İlk geldiğim meclis toplantısında suya %50 indirim, ardından da emeklilerimize %50 daha indirim yapacağız. Göreve geldikten 1 yıl sonra da Bulancak halkını içilebilir suya kavuşturacağız” diye konuştu.

Programın tamamını linke tıklayarak izleyebilirsiniz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.