BUFAP'tan yeni camiye anlamlı bağış

YAŞAM 25.03.2024 - 11:53, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:03 4119+ kez okundu.
 

BUFAP'tan yeni camiye anlamlı bağış

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) Bulancak Bahçelievler Mahallesi'ndeki yapımı devam eden camii’ye seccade desteğinde bulundu.
BUFAP'tan yapılan açıklamada; "BUFAP olarak yapım aşamasındaki camiye seccade destek etkinliği gerçekleştirdik. Seccadeleri teslim ettik. Destek olanlara, seccade tedarikinde yardımcı olan Sarıgöller Bellona'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Teslimat etkinliğimize BUFAP Gönüllü Başkanımız Gökhan Özcan, Bufap Gönüllü Başkan Yardımcımız Cengiz Tarı, Gönüllü Yöneticimiz Taha Tarıve kurucu  BUFAP Gönüllümüz Murat Tarı katıldı." denildi.
BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) Bulancak Bahçelievler Mahallesi'ndeki yapımı devam eden camii’ye seccade desteğinde bulundu.

BUFAP'tan yapılan açıklamada; " BUFAP olarak yapım aşamasındaki camiye seccade destek etkinliği gerçekleştirdik. Seccadeleri teslim ettik. Destek olanlara, seccade tedarikinde yardımcı olan Sarıgöller Bellona'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Teslimat etkinliğimize BUFAP Gönüllü Başkanımız Gökhan Özcan, Bufap Gönüllü Başkan Yardımcımız Cengiz Tarı, Gönüllü Yöneticimiz Taha Tarıve kurucu  BUFAP Gönüllümüz Murat Tarı katıldı." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.