BUFAP kalpleri ısıtmaya devam ediyor

GÜNDEM 25.10.2021 - 17:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 17:26 2600+ kez okundu.
 

BUFAP kalpleri ısıtmaya devam ediyor

Kurulduğu günden itibaren her konuda desteklerde bulunmayı kendine görev edinen BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu), okullardaki öğrencileri mutlu etmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.
BUFAP olarak Bulancak Bayındır Köyün’deki Engin Kaptanoğlu İlkokulu’nu ziyaret ettiklerini belirten BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam; "BUFAP olarak Bulancak Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulunu ziyaret ettik, daha önce de Bulancak'ta Tandır ve Damudere Köyü İlkokullarını ziyaret etmiştik. BUFAP olarak şehir köy farketmeksizin taşın altına elimizi koymaya ve gördüğümüz eksikleri tamamlamaya devam edeceğiz inşAllah. Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulu'ndaki öğrencilerimizi elimizdeki imkanlarla mutlu ettik. Onlar geleceğin en büyük değerleri gözlerinin içindeki ışık, kalplerindeki sevgi öyle tarifsiz öyle saf ki hepsi baş tacı. Ziyaret boyunca ilgisini esirgemeyen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz." İfadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyarete BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, Eğitim ve Dilekçelerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Pınar Özkan, BUFAP Gönüllüleri Bilal Koç, Leyla Koç, Şükran Özcan ve Reyhan Karakaya katıldı.
Kurulduğu günden itibaren her konuda desteklerde bulunmayı kendine görev edinen BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu), okullardaki öğrencileri mutlu etmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

BUFAP olarak Bulancak Bayındır Köyün’deki Engin Kaptanoğlu İlkokulu’nu ziyaret ettiklerini belirten BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam; "BUFAP olarak Bulancak Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulunu ziyaret ettik, daha önce de Bulancak'ta Tandır ve Damudere Köyü İlkokullarını ziyaret etmiştik. BUFAP olarak şehir köy farketmeksizin taşın altına elimizi koymaya ve gördüğümüz eksikleri tamamlamaya devam edeceğiz inşAllah. Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulu'ndaki öğrencilerimizi elimizdeki imkanlarla mutlu ettik. Onlar geleceğin en büyük değerleri gözlerinin içindeki ışık, kalplerindeki sevgi öyle tarifsiz öyle saf ki hepsi baş tacı. Ziyaret boyunca ilgisini esirgemeyen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz." İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyarete BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, Eğitim ve Dilekçelerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Pınar Özkan, BUFAP Gönüllüleri Bilal Koç, Leyla Koç, Şükran Özcan ve Reyhan Karakaya katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.