Bu futbolla mutlu son olmaz

SPOR 12.03.2021 - 21:29, Güncelleme: 12.03.2021 - 21:31 6745+ kez okundu.
 

Bu futbolla mutlu son olmaz

TFF 1. Lig'in 26. haftasında GZT Giresunspor sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu.
Tff 1. Ligde üst üste aldığı galibiyetler ile lider konumda yer alan Giresunspor son üç haftada mağlup olarak Süper Lig yolunda kredisini bitirdi. Yeşil beyazlılar son haftalarda ortaya koyduğu vasat futbol ile seyircisini hayal kırıklığına uğratırken futbolcuların performansındaki düşüş devam ediyor. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Çotanaklar, geçtiğimiz haftaki Ümraniyespor mağlubiyetinden sonra bu haftayı da puansız geçti. Bandırmaspor'a galibiyeti getiren golü ise 23. dakikada Doğan Can Davas kaydetti. Bu sezon ligde ilk kez üst üste 3 mağlubiyet alan Giresunspor, maç eksiği bulunan 50 puanlı Yılport Samsunspor'un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla birlikte Bandırmaspor, 32 puanla 11. sırada yer alırken, Giresunspor 53 puanla ilk sırada yer almaya devam etti. Giresunspor 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.
TFF 1. Lig'in 26. haftasında GZT Giresunspor sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Tff 1. Ligde üst üste aldığı galibiyetler ile lider konumda yer alan Giresunspor son üç haftada mağlup olarak Süper Lig yolunda kredisini bitirdi.

Yeşil beyazlılar son haftalarda ortaya koyduğu vasat futbol ile seyircisini hayal kırıklığına uğratırken futbolcuların performansındaki düşüş devam ediyor.

Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Çotanaklar, geçtiğimiz haftaki Ümraniyespor mağlubiyetinden sonra bu haftayı da puansız geçti.

Bandırmaspor'a galibiyeti getiren golü ise 23. dakikada Doğan Can Davas kaydetti.

Bu sezon ligde ilk kez üst üste 3 mağlubiyet alan Giresunspor, maç eksiği bulunan 50 puanlı Yılport Samsunspor'un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Bu sonuçla birlikte Bandırmaspor, 32 puanla 11. sırada yer alırken, Giresunspor 53 puanla ilk sırada yer almaya devam etti.

Giresunspor 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.