Bolu'da öğrencilere çevre, doğa ve hayvanları koruma eğitimi verildi

EĞİTİM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.09.2021 - 15:52, Güncelleme: 25.09.2021 - 12:53 9152+ kez okundu.
 

Bolu'da öğrencilere çevre, doğa ve hayvanları koruma eğitimi verildi

Bolu'da öğrencilere çevre, doğa ve hayvanları koruma eğitimi verildi
BOLU (AA) - Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına karşı duyarlılığın artırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında, öğrencilere eğitim verdi.İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında, Seben ilçesinde eğitim programı düzenlendi.Seben Atatürk İlkokuluna gelen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri, 110 öğrenciye çevre sağlığı, ekolojik denge, ormanların faydaları, doğa ve hayvanların korunması, hayvan hakları gibi konular hakkında bilgiler verildi.Eğitimin sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Bolu'da öğrencilere çevre, doğa ve hayvanları koruma eğitimi verildi

BOLU (AA) - Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına karşı duyarlılığın artırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında, öğrencilere eğitim verdi.

İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında, Seben ilçesinde eğitim programı düzenlendi.

Seben Atatürk İlkokuluna gelen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri, 110 öğrenciye çevre sağlığı, ekolojik denge, ormanların faydaları, doğa ve hayvanların korunması, hayvan hakları gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Eğitimin sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.