Birsen Dumanoğlu vefat etti

VEFAT 20.06.2022 - 09:38, Güncelleme: 20.06.2022 - 09:38 5712+ kez okundu.
 

Birsen Dumanoğlu vefat etti

20 Haziran Pazartesi vefat ilanı
Bulancak Eşraflarından Niyazi ve Raife Karaibrahim’in kızı Remzi, Mualla Karaibrahim, Gülbeyaz Şenel’in ablaları, Niyazi Karaibrahim’in halası, Anıl, Altuğ Karaibrahimoğlu’nun teyzeleri, Temel Sinan Dumanoğlu’nun eşi Birsen Dumanoğlu vefat etti. Cenazesi 20 Haziran Pazartesi Burunucu Merkez camiinde ilkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Giresun Merkez mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
20 Haziran Pazartesi vefat ilanı

Bulancak Eşraflarından Niyazi ve Raife Karaibrahim’in kızı Remzi, Mualla Karaibrahim, Gülbeyaz Şenel’in ablaları, Niyazi Karaibrahim’in halası, Anıl, Altuğ Karaibrahimoğlu’nun teyzeleri, Temel Sinan Dumanoğlu’nun eşi Birsen Dumanoğlu vefat etti.

Cenazesi 20 Haziran Pazartesi Burunucu Merkez camiinde ilkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Giresun Merkez mezarlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.