Batlamaspor, BAL’lı oluyor!

SPOR 15.04.2024 - 16:58, Güncelleme: 15.04.2024 - 17:00 4943 kez okundu.
 

Batlamaspor, BAL’lı oluyor!

Giresun Süper Amatör Ligde haftanın maçında lider Yeniyolspor’u 1-0 yenerek liderliğe yükselen Batlamaspor, hedeflediği Bölgesel Amatör Lig yolunda büyük bir aşama kaydetti.
Hüseyin Tomak idaresindeki takım, kalan tek maç olan Es Espor’u yenip Bölgesel Amatör Lige çıkarmak istiyor. Sezon boyunca adım, adım lider Yeniyolspor’un takipçisi olan ve yaptığı doğru ve nokta atışı transferlerle birlikte bambaşka bir takım kimliğine bürünen Batlamaspor, Play off maçlarının bitmesine bir hafta kala lider Yeniyolspor’u 1-0 yenerek 32 puanla ilk kez liderliğe yükseldi. 32 puanla ilk sırada yer alan Hüseyin Tomak yönetimindeki Batlamaspor’un uzun zamandır hesaplarını yaptığı liderliği bırakmaya hiç niyeti yok. Son maçı Es Esspor’u yenerek hedeflediği şampiyonlukla birlikte Bölgesel Amatör Lige direkt yükselmeyi arzuluyor. Batlamaspor’un liderliğe yükselmesi, taraftar ve yönetim cephesinde de büyük bir sevinç oluşturdu. Yönetim, Pazar günü  1-0 kazanılan Yeniyolspor  maçı sonrası gelen liderlik üzerine Antrenör Hüseyin Tomak “Tek arzumuz Batlamaspor’u  Bölgesel Amatör Lige çıkarmak.Son hafta   itibariyle liderliğe yükselerek avantajlı konuma geçtik. Önümüzde 1 maç daha var. Kalan 1 maçımızı da kazanıp hedeflediğimiz şampiyonlukla birlikte Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimize inanıyorum. Daha önce kapısından döndüğümüz Bölgesel Amatör Lige inşallah bu sezon yükseleceğiz. Tek gayemiz bu. Batlamaspor camia olarak Bölgesel Amatör Lige sonuna kadar hakediyor”  dedi.
Giresun Süper Amatör Ligde haftanın maçında lider Yeniyolspor’u 1-0 yenerek liderliğe yükselen Batlamaspor, hedeflediği Bölgesel Amatör Lig yolunda büyük bir aşama kaydetti.

Hüseyin Tomak idaresindeki takım, kalan tek maç olan Es Espor’u yenip Bölgesel Amatör Lige çıkarmak istiyor. Sezon boyunca adım, adım lider Yeniyolspor’un takipçisi olan ve yaptığı doğru ve nokta atışı transferlerle birlikte bambaşka bir takım kimliğine bürünen Batlamaspor, Play off maçlarının bitmesine bir hafta kala lider Yeniyolspor’u 1-0 yenerek 32 puanla ilk kez liderliğe yükseldi.

32 puanla ilk sırada yer alan Hüseyin Tomak yönetimindeki Batlamaspor’un uzun zamandır hesaplarını yaptığı liderliği bırakmaya hiç niyeti yok. Son maçı Es Esspor’u yenerek hedeflediği şampiyonlukla birlikte Bölgesel Amatör Lige direkt yükselmeyi arzuluyor.

Batlamaspor’un liderliğe yükselmesi, taraftar ve yönetim cephesinde de büyük bir sevinç oluşturdu. Yönetim, Pazar günü  1-0 kazanılan Yeniyolspor  maçı sonrası gelen liderlik üzerine Antrenör Hüseyin Tomak “Tek arzumuz Batlamaspor’u  Bölgesel Amatör Lige çıkarmak.Son hafta   itibariyle liderliğe yükselerek avantajlı konuma geçtik. Önümüzde 1 maç daha var. Kalan 1 maçımızı da kazanıp hedeflediğimiz şampiyonlukla birlikte Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimize inanıyorum. Daha önce kapısından döndüğümüz Bölgesel Amatör Lige inşallah bu sezon yükseleceğiz. Tek gayemiz bu. Batlamaspor camia olarak Bölgesel Amatör Lige sonuna kadar hakediyor”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.