Başkan Yılmaz, Kümede kalma maçı için taraftardan destek istedi

SPOR 23.03.2024 - 15:07, Güncelleme: 23.03.2024 - 15:07 7360+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz, Kümede kalma maçı için taraftardan destek istedi

Süper Amatör kümede kalma mücadelesi kapsamında, Alidurağıspor ile Pirazizspor arasındaki önemli karşılaşma Bulancak Ek Sahada da oynanacak.
Karşılaşma 24 Mart Pazar günü saat 14.00’da Bulancak Ek Sahada gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma öncesinde Alidurağıspor Başkanı Tuncay Yılmaz, tüm taraftarları destek olmaya çağırıyor. Her iki takım için de büyük önem taşıyan bu maçta, futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Başkan Yılmaz açıklamasında; ‘Süper amatör ligin son haftası olan ve ilçemizin tek süper amatör temsilcisi Alidurağıspor taraftarlarını maça bekliyoruz. Hep birlikte başaracağız, sizlerin desteği bu maçta çok önemli’ ifadelerini kullandı. Kimin düşeceğinin son haftaya kalması ile hayati önem taşıyan maçta Başkan Yılmaz camiaya ve futbolcularına güvendiğini dile getirdi. Bu kritik maç öncesinde tüm gözler Alidurağıspor'un üzerinde olacak.
Süper Amatör kümede kalma mücadelesi kapsamında, Alidurağıspor ile Pirazizspor arasındaki önemli karşılaşma Bulancak Ek Sahada da oynanacak.

Karşılaşma 24 Mart Pazar günü saat 14.00’da Bulancak Ek Sahada gerçekleşecek.

Bu kritik karşılaşma öncesinde Alidurağıspor Başkanı Tuncay Yılmaz, tüm taraftarları destek olmaya çağırıyor. Her iki takım için de büyük önem taşıyan bu maçta, futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Başkan Yılmaz açıklamasında; ‘ Süper amatör ligin son haftası olan ve ilçemizin tek süper amatör temsilcisi Alidurağıspor taraftarlarını maça bekliyoruz. Hep birlikte başaracağız, sizlerin desteği bu maçta çok önemli’ ifadelerini kullandı.

Kimin düşeceğinin son haftaya kalması ile hayati önem taşıyan maçta Başkan Yılmaz camiaya ve futbolcularına güvendiğini dile getirdi. Bu kritik maç öncesinde tüm gözler Alidurağıspor'un üzerinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.