Başkan Yakar’dan hemşehrisine ziyaret

GÜNDEM 23.10.2021 - 13:23, Güncelleme: 23.10.2021 - 13:23 2971+ kez okundu.
 

Başkan Yakar’dan hemşehrisine ziyaret

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bağcılar Belediye Başkanı Hemşehrimiz Lokman Çağrıcı’yı makamında ziyaret etti.
Başkan Yakar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ‘Değerli ağabeyimiz Lokman Çağrıcı'yı makamında ziyaret ederek, ilçemizden getirdiğimiz fındığı kendisine takdim ettik. Ağabeyimizin sizlere selamları var. Misafirperverliği ve güzel sohbetleri için kendisine teşekkür ediyorum’ dedi. Başkan Cağırıcı ise; ‘Giresun Bulancak Belediye Başkanımız, sevgili hemşehrim Recep Yakar'ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için kendilerine teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bağcılar Belediye Başkanı Hemşehrimiz Lokman Çağrıcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yakar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ‘Değerli ağabeyimiz Lokman Çağrıcı'yı makamında ziyaret ederek, ilçemizden getirdiğimiz fındığı kendisine takdim ettik. Ağabeyimizin sizlere selamları var. Misafirperverliği ve güzel sohbetleri için kendisine teşekkür ediyorum’ dedi.

Başkan Cağırıcı ise; ‘Giresun Bulancak Belediye Başkanımız, sevgili hemşehrim Recep Yakar'ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için kendilerine teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.